Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért modják azt a fiúk, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért modják azt a fiúk, hogy a seggem jobb az análhoz, mint a punciszexhez?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 00:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt ki kell próbálnom csak utána tudok nyilatkozni
2022. szept. 26. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Biztos gyönyörű popsi és fantasztikus lehet ....
2022. szept. 26. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Èn hetero vagyok. De valahogy mègiscsak jobban szeretem seggbe durrantani a barátnőm.Pláne ha gyors menetben tolom. 1. Sokkal könnyebb hozáfèrni hátúlról. 2. Nem fog teherbe esni,ha nincs rajtam gumi,ès neki sem kell tablettát szedni. 3. Megvan az análozásnak a maga varázsa,gyönyöre. Olyan izgalmas,olyan különleges,ès szuper jó a szex! Egyszóval,nagyon szeretem. De punciba is mennyeit lehet èlvezni,ott legalább nem kell felmosni a placcot,ha kijön a kis fehèr Gasper!😂😂😂 Tehát análozni kizárólag seggbe lehet. Punciba,az Vaginál szex,vagyis a Klasszikus.
2022. szept. 26. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!