Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek az extrém dagi srácokat?
Figyelt kérdés
Nem ismerkedés a cél, ez egy "közvélemény-kutatás", ha úgy tetszik.2022. szept. 25. 16:02
11/20 anonim válasza:
A dagadtak meg a pocakosak azok meg igénytelenek, de kifogás mindig van mindenre, hogy mit miért nem akar valaki.
12/20 anonim válasza:
#5: 80 kiló felett dagadt, 100 felett extrém dagadt.
13/20 anonim válasza:
Én szeretem a nagyobb, maci pasikat
15/20 anonim válasza:
140-170 kg az nem dagi, hanem súlyosan elhízott. Azért van különbség.
16/20 anonim válasza:
En az enyhen dagit sem szeretem, bocsi.
18/20 anonim válasza:
#12 - Nagyon sok múlik a testmagasságon és testalkaton. Én 90 kilósan pocakos vagyok, egy ismerősömnek meg 100-110 kiló között van a normál testsúlya. Én 170 centi magas vagyok, izmosabb, mackósabb testalkatú (70-80 között van az ideális testsúlyom, 85-től lefelé kezdem el magam nagyon jól érezni), az ismerősöm meg majdnem 190 cent, tinédzserként vízilabdázott, szóval rajta meg azért van súly.
Amúgy az engem is érdekel, hogy hogyan élik meg a csajok, amikor egy tényleg elhízott sráccal vannak... Egyáltalán milyen a szex? Azért ekkora súlyt nem kis meló mozgatni.
19/20 anonim válasza:
Nekem közepes jön be de volt olyan aki kövér volt és be jött viszont a nagyon csontos fiúk már kevésbé
20/20 anonim válasza:
#2 szívesen lennék a párod. Igaz csak 125 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!