Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mérethez hozzá lehet szokni egy idő után?
Figyelt kérdés
Első együttlétkor derült ki hogy nagy méretekkel rendelkezik és borzalmasan fájdalmas volt. Egy idő után ez változhat?2022. szept. 25. 12:33
1/9 anonim válasza:
Ha már így idegeskedsz és félsz tőle, akkor az csak rosszabb lesz.
A fájdalmat nem lehet megszokni.
3/9 anonim válasza:
Ha már most borzalmas?
Nem valószínű.
Mennyi előjáték van?
4/9 anonim válasza:
Hozzá lehet,kitágulsz kicsit, saját tapasztalat.
5/9 anonim válasza:
Változhat, ha figyelmes a partnered és nagyon hosszan kényeztet, felizgat, hogy el tudj lazulni. És ne görcsölj rá, tudom, könnyű mondani, de tényleg sokat tehetsz, azért, ne fájjon és élvezni is tudjad. Idő, türelem és odafigyelés.
6/9 anonim válasza:
Hozzá
A lényeg a sok előjáték és hogy rendesen benedvesedj
7/9 anonim válasza:
Hozza, nekem 8-19 menet utan mar ment.
8/9 anonim válasza:
Igen, hozza lehet szokni. Sokat izgasson elotte
9/9 anonim válasza:
szerintem ha odafigyel, h ne tolja be tovig, akkor nem lesz gond.
csak hat ez neki "gaz" lesz, marmint ahogy az egyik ismert szexologus mondta, a nagyfarkuaknal altalaban kilove a gyenged szeretkezes feeling.
en halistennek pont az atlag felett vagyok kicsivel, a paromnak inkabb picit hosszabb is neha / egy egy pozban /. regen szerettem volna nagyobbat, mint szerintem kb a ferfiak 90%-a, de most mar azt mondom, orulok, hogy ekkora van, teljesen elheto:) panasz meg nem volt ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!