Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SUB srácok domina parancsára mit nem tennétek meg?
Számomra egy dom-sub kapcsolat sokkal többet jelent a parancsolgatásnál. Rengeteg dolgot nem tennék meg, ugyanakkor rengeteg olyan dolog is van, amit szívesen kipróbálnék. Ezt nyilván az adott partnerrel kell megbeszélni még a legelején.
Nem tenném, mert heteró vagyok. 22
Teljesen egyetértek a négyessel, sokan azt gondolják egy szubmisszív férfivel bármit meg lehet tenni. Hát nem! Én felnézek a nőkre és behódolok nekik, az ők elképzelései, irányításai szerint cselekszem, de nem teszek undorító dolgokat, pláne nem másik férfival. Vagy olyat ami nekem már kellemetlen.
Én mondjuk a mindennapi életben domináns vagyok, csak párkapcsolatban és szexben töltök be alárendelődő szerepet.
Egy domina-sub együttlét, ha első találkozás, mimdog egy előzetes egyeztetéssel kezdődik. Ekkor tisztázzák le azt, hogy ki, meddig mehet el, kinek mi a vágya, elképzelése, kinek mi az élvezet. Ekkor beszélnek meg egy jelszót, és/vagy egy jelzést, amivel a sub jelzi, ha már túl ment a dolog az előre megbeszélteken.
Ha egy megszokott párról van szó, akkor nincs probléma, hiszen ismerik egymást, csak csinálni kell!
Egyébként örök igazság az erotika minden tetrületére:
A SZEXBEN MINDEN MEGENGEDETT, AMI MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA ÉLVEZETET NYÚJT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!