Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SUB srácok domina parancsára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SUB srácok domina parancsára mit nem tennétek meg?

Figyelt kérdés
Pl ha azt mondom hogy a másik szolgám dugd meg megtennéd? Kort is írjatok.
2022. szept. 25. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

megtenném

27

2022. szept. 25. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Én is, sőt szophat is. Csak engem ne dugjon és én nem szopok. F 29
2022. szept. 25. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na pont az ilyet nem: hapsival szemben semmit nem tennék meg. Minden más szerintem majdnem menne, leginkább a lábbal kapcsolatos dolgok. (F40)
2022. szept. 25. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egy dom-sub kapcsolat sokkal többet jelent a parancsolgatásnál. Rengeteg dolgot nem tennék meg, ugyanakkor rengeteg olyan dolog is van, amit szívesen kipróbálnék. Ezt nyilván az adott partnerrel kell megbeszélni még a legelején.

Nem tenném, mert heteró vagyok. 22

2022. szept. 25. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Én azt mondom pont azért teszi meg az ember ha megteszi mert ez nem a szexről szól hanem a feladatról...
2022. szept. 25. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen egyetértek a négyessel, sokan azt gondolják egy szubmisszív férfivel bármit meg lehet tenni. Hát nem! Én felnézek a nőkre és behódolok nekik, az ők elképzelései, irányításai szerint cselekszem, de nem teszek undorító dolgokat, pláne nem másik férfival. Vagy olyat ami nekem már kellemetlen.

Én mondjuk a mindennapi életben domináns vagyok, csak párkapcsolatban és szexben töltök be alárendelődő szerepet.

2022. szept. 25. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Huh milyen hiszti lett itt percek alatt. Az egyszerű nem helyett megy a kioktatás :D
2022. szept. 25. 12:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Minden SUB más. Szerintem. A kérdés általános volt. Nem gondolom, hogy bármit tényként írtam volna le. Ahogy minden SUB úgy minden domina is más. Én ilyen vagyok. Viszont szerintem normálisan írtam, aszerint is kérném a válaszokat. Köszönöm!
2022. szept. 25. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Simán megtennék bármit.
2022. szept. 25. 15:28
 10/10 MDÁ2 válasza:

Egy domina-sub együttlét, ha első találkozás, mimdog egy előzetes egyeztetéssel kezdődik. Ekkor tisztázzák le azt, hogy ki, meddig mehet el, kinek mi a vágya, elképzelése, kinek mi az élvezet. Ekkor beszélnek meg egy jelszót, és/vagy egy jelzést, amivel a sub jelzi, ha már túl ment a dolog az előre megbeszélteken.

Ha egy megszokott párról van szó, akkor nincs probléma, hiszen ismerik egymást, csak csinálni kell!

Egyébként örök igazság az erotika minden tetrületére:

A SZEXBEN MINDEN MEGENGEDETT, AMI MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA ÉLVEZETET NYÚJT!

2022. okt. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!