Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szívesen szexchatelnek: mennyire fontos nektek a partner írásmódja?
Így írom hogy írásmódja, mert nem csak a helyesírásra gondolok, hanem a nyelvhelyességre, stílusra, írásjelek használatára, kis és nagybetűk, stb. Akinek ez fontos: mennyire alkudtok meg vagy mennyire engedtek belőle ilyen olyan okokból?
A kérdésemet az ihlette, hogy egy lány halálosan besértődött mikor megmondtam neki, hogy ilyen írásmóddal nekem ez nem pálya, hiába volt izgató amiket írt. Aztán még neki állt feljebb meg én voltam az impotens f*sz meg minden. Más szemet huny felette és inkább elviseli? És nem apró dolgokról volt szó, az én írásmódom sem tökéletes egyáltalán.
Nektek mik a tapasztalataitok? Azt írjátok oda hogy férfi vagy nő válaszol-e.
Fontos! Tetszik, hogyha valaki gondolatjeleket használ, mikor párbeszédet imitál a leírása közben vagy egy mondata után részletezi, hogy azt milyen hangsúllyal mondta, pl.: elfúló hangon,stb. A mai világban már esküszöm az is felizgat, hogy ha helyesírási hiba nélkül,írásjeleket ill. kis és nagybetűket alkalmaz. Hab a tortán, ha kreatív is. Ezek a dolgok szerintem arra engednek következtetni az olvasó félben, hogy "igen van elég türelmem, hogy a végletekig felhúzzalak, nem akarlak azonnal, játsszunk!".
32/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!