Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Melyik pasit választanád ezekből?
10
K*rva nagy tévedés!
Csak van egy szint, ami alá nem megyünk! Történetesen, amikor a pasinak kocskja sincs, 30 felett még anyukával él, és annyit sem keres, mint én. (Pedig nem keresek jól, netto 550) A skoda scala, egy teljesen jó, biztonságos, középkategóriás autó, ez bőven elég a nőknek! Imádom, mikor a pasi rinyál, hogy minden nő aranyásók*rva, "megmindennőaBMWremegy", aztán megkérdezem, "jó-jó, de milyen autód van?" - Ja, semmilyen...😳😳😳 🤣
Teljesen jó egy középkategóriás autó, de sokotok még ennyire sem képes!
Itt akkor péniszdiggerek vanak :O
Nem gondoltam volna 7 cm miatt lemondanátok egy Lamborghini-ről. Elég egy pár forintos péniszköpeny vagy vibri és megvan az a +7 cm oldva.
Viszont a Skoda Scala-s a szexshoppól nemhoz nektek 1 óra alatt egy Lambo-t...
14
Jaaaa
Hogy 30 évesen, 20 éves feszespicsáju tini kell? Hát igen. Ehhez képes a lambo nem is nagy elvarás
18-as: igen 30 felett vagyok és feszes tini csaj kell így is fogalmazhattam volna a kérdést, de már ezen rúgózni. Ismerek 33 éves nőt is, aki nagyon baba szóval simán lányba illik.
Ha nem tetszik nem kell írnod és vitatkozni.
Kérdés még életkortól függetlenül marad ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!