Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Melyik pasit választan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Melyik pasit választanád ezekből?

Figyelt kérdés

2022. szept. 23. 20:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%

10

K*rva nagy tévedés!

Csak van egy szint, ami alá nem megyünk! Történetesen, amikor a pasinak kocskja sincs, 30 felett még anyukával él, és annyit sem keres, mint én. (Pedig nem keresek jól, netto 550) A skoda scala, egy teljesen jó, biztonságos, középkategóriás autó, ez bőven elég a nőknek! Imádom, mikor a pasi rinyál, hogy minden nő aranyásók*rva, "megmindennőaBMWremegy", aztán megkérdezem, "jó-jó, de milyen autód van?" - Ja, semmilyen...😳😳😳 🤣

Teljesen jó egy középkategóriás autó, de sokotok még ennyire sem képes!

2022. szept. 24. 06:46
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
hát azért mert ez így van.. nem tudom te melyik földön élsz..ezen a Földön sok az aranyásó ribi.. Sztem nyitsd ki a szemed kicsit 3 hazugság között :D
2022. szept. 24. 07:38
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
véleményem szerint a legtöbb csaj amerikai videókon nevelkedik.. megtetszik nekik a sugar daddység.. hozza viszi a párja a 20 milliós kocsiban. De cica.... itt szegénység van. Óriási tévedésben vagytok!
2022. szept. 24. 07:40
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
*ez hogy már nonstop az összes tini tiktokot meg instát nézeget naphosszat (tapasztalom...látom.. van pár nagyon fiatal ismerősöm) valami rettenet káros :( és félvállról veszi a társadalom pedig sok gondot szül! Ehhez mérten alakul kia személyiségük az elvárásul.. stb. Nem is csoda.. van napi 100 kérdés "hogyan szerezzek barátnőt" :D. Nekem nyitva a szemem próbáld ki te is 11-es ;)
2022. szept. 24. 07:45
 15/38 A kérdező kommentje:

Itt akkor péniszdiggerek vanak :O

Nem gondoltam volna 7 cm miatt lemondanátok egy Lamborghini-ről. Elég egy pár forintos péniszköpeny vagy vibri és megvan az a +7 cm oldva.

Viszont a Skoda Scala-s a szexshoppól nemhoz nektek 1 óra alatt egy Lambo-t...

2022. szept. 24. 08:22
 16/38 anonim ***** válasza:
60%
kérdező te hány éves vagy ha szabad tudni?
2022. szept. 24. 08:29
 17/38 A kérdező kommentje:
31 és ezek után a válaszok után biztos nem nézek rá a nőkre. Nekik csak egy pénisz az ember.
2022. szept. 24. 08:33
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

14

Jaaaa

Hogy 30 évesen, 20 éves feszespicsáju tini kell? Hát igen. Ehhez képes a lambo nem is nagy elvarás

2022. szept. 24. 08:41
 19/38 anonim ***** válasza:
70%
a 18 as fajta emberkék a legidegesítőbbek... amúgy. Ahogy random leírosgatják hogy ki milyen.. holott halvány fingja nincs a másik emberről nem ismerjük egymást :DD imádom! XDD (24 vagyok.. nem talált te pöcss! ) sztem ezt hagyd abba mert lejáratod magad.. és tök felesleges... ha kérdeznek arra felelj vagy lépj tovább ;) mr okoska
2022. szept. 24. 09:00
 20/38 A kérdező kommentje:

18-as: igen 30 felett vagyok és feszes tini csaj kell így is fogalmazhattam volna a kérdést, de már ezen rúgózni. Ismerek 33 éves nőt is, aki nagyon baba szóval simán lányba illik.

Ha nem tetszik nem kell írnod és vitatkozni.

Kérdés még életkortól függetlenül marad ugyanaz.

2022. szept. 24. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!