Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Svéd vagy a Finn lányok szebbek?
nem annyira hasonlóak, a svédek átlagban közelebb állnak a sztereotip északi árja kinézethez, míg a finneknél kicsit kelet-európaibb az összhatás
szerintem a svédek. leginkább azért, mert a finnek körében gyakoribb egy jellegzetes arcberendezés, ami a szürkés-kékes szemszínnel együtt összességében elég kifejezéstelen arcot eredményez.
#6 nak kicsit igaza van. A Magyar életmód nemigazán kedvez a
fitt és sportos testalkat kialakulásának.
De az arány azért ennyire nem rossz.
ma 09:28
Lehet én születtem jó Vagy rossz helyre, de felénk rengeteg olyan nő mászkál amire itt mindenki veri a nyálát, vagy mást... Ezért is szoktam a legtöbb iderakott kamu vagy valódi képhez írni hogy átlagos. Mert nálunk ez tényleg átlag alkat. 🤷♂️ Ízlések kérdése. Aki a dagadt, bocsánat molett vagy telt nőket szereti, annak akkor valószínűleg szintén a magyar nők a lennének a legszebbek ha a te állításod fedné a valóságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!