Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mennyire érzitek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire érzitek meg ha egy pasi elvesztette az önbizalmát?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok...pár éve még az enyém volt a világ,konkrétan az a pasi voltam aki megmondta a szemedbe hogy járjunk össze,dugjunk aztán ha kialakul valami akkor kialakul,ha nem akkor lesz egy szép emlékünk egymasról...volt hogy egyszerre volt 6-7 szexkapcsolatom és általában minden hétre sikerült befűznöm egy új lányt... duzzadtam az önbizalomtól,de minden nő megmondta hogy én voltam életük legjobb szexuális kalandja,mert nem csak dugtam hanem közben törődtem is velük és ez mindig jól esett nekik...egész jó pasinak is tartanak mégis az önbizalmam úgy le esett hogy már konkrétan egy csúnya nőt se merek bejelölni például Facebookon,ha bejelölök valakit 10 ből 8 vissza se igazol..mondjuk egy nagyon jó lány barátom azt mondja hogy ijesztő a profilképem,pedig csak egy sima konditermes kép de ő azt mondja hogy olyan nagyon rosszfiúnak nézek ki rajta 😅

Régen ha beszéltem egy lánnyal 3 perc alatt zavarba hoztam,most még én vagyok zavarban ha beszélek bármelyikkel is...ha kocsival mentem és benéztek az autóba mindig néztem őket én is azzal a "de megdugnálak" nézéssel és bejött mert sokszor bejelöltek így lányok hogy láttak az úton meg ilyenek most meg ha rám néz egy nő ugyanígy elkapom a fejem...szóval tuti hogy az önbizalmamnak annyi...de mégis mennyire van ez hatással rátok főleg ha egy olyan férfiról van szó akit rég ismertek és tudjátok hogy milyen volt régen,esetleg tetszett nektek is aztán megérzitek rajta az önbizalom hiányt és már ti se úgy néztek rá mint eddig?

2022. szept. 22. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Nekem ez az új változatod szimpatikus(abb).
2022. szept. 22. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem miért?😬
2022. szept. 22. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tesztoszteronnal lehetnek gondok esetleg.
2022. szept. 22. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Ez volt a mai esti mese.
2022. szept. 22. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4es ...áruld már el nekem,szerinted mi értelme lenne egy full anonym fórumom ezzel esti meséznem? Neked nincs olyan ismerősöd aki valami oknál fogva minden nőnek bejön,és ki is használja?vagy esetleg a saját nyomorodból indulsz ki,hogy szerinted ilyen nem létezik? Ha ilyennel akarnék gizdáskodni nyilván nem egy anonym fórumon kérnék segítséget de hagyjuk is azért köszönöm a hozzászólásod
2022. szept. 22. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán a TV leadta az Austin Powers-t és téged megihletett a monyó elvesztése? Vagy kérdezd a többi gyakoris hantást, hogy mire jó itt vetíteni, aztán majd írd meg, mert sokunkat érdekli.

Vannak ilyen ismerőseim, évtizedek óta konstans szeretik őket a lányok, meg most már az asszonyok is.

2022. szept. 22. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Szóval vannak ilyen ismerőseid de az már hihetetlen hogy én is ilyen voltam,de valami megváltozott és gondoltam megkérdezek egy átlagosan sokat látogatott oldal tagjait hátha valaki tud valami tippet adni ...hidd el barátom ha az Austin Powers ihletett volna még nem egy ilyen sztorival jöttem volna ide ...egy egyszerű segítséget kértem nem pedig felvágni jöttem ide ...legyen szép estéd ✌️✌️
2022. szept. 22. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor lenne kevesebb önbizalmam ha végtaghiányos lennék :D

Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

Nem tudom ez tényleg valódi dolog-e, nekem folyton több önbizalmam van minden új tapasztalattal...

2022. szept. 24. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!