Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek lehet rosszul nyalni?
Igen lehet
Főleg mikor azt is elmondod mit hogy csináljon és akkor se
Meg rittig nem ott nyal ahol jó lenne akkor se ha oda teszed a fejét h na ott ...
Na ilyenkor szokott az lenni h mérgembe azt mondom Figyu hagyjuk leszoplak kiverem azt hello
Én meg megyek a zuhany alá
Hát úgy fel tud cseszni az ilyen analfabéta hogy szájba tudnám rugdosni.
Még jó hogy biszex vagyok
Nőben sose kellett csalódnom
Egy nő mindig tudja mi a jó a nőnek
Meghittebb is vele lenni érzelem dúsabb mint hímekkel
N
Lehet. Nem túl sok pasi tud tényleg jól nyalni.
De legalább akad köztük aki próbálkozik, igyekszik, az is valami.
De még hogy ellehet :D
Persze mindenkinek más jön be, szóval lehet valaki ezt szereti de nekem pl nagyon hervasztó amikor a hüvelyembe nyal bele. Vagy ha puha nyelvvel végig nyal egész lentről fenntre.
Nálam foglalkozzon csak a csiklóval és még ott is elmehet erősségen meg hogy mekkora területre koncentrál
Biztos vannak nők, akik nem tudják elmondani, de férfiben is ugyanez. Ha megkérdezem, hogy jó-e így, akkor mindig jó. Ha azt, hogy mit tehetnék még, hogy jobb legyen, akkor meg az a válasz, hogy semmit, ez így tökéletes. Hát nekem mindegy :D
De sajnos én úgy találkoztam sok bénával, hogy én igenis elmondom, vagy mondanám, ha hagynák. Csak amikor valakiből hiányzik a lelkesedés, azon nem lehet segíteni. Illetve sok férfinek bántja az egóját, ha kiderül, hogy nem jól csinálja, és többször kaptam meg azt, hogy márpedig eddig ez így mindenkinek jó volt, úgyhogy ő nem fog változtatni, velem van a baj. A nők úgy általában is hajlamosak inkább csendben szenvedni, mint hogy kockáztassák, hogy megbántják a párjukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!