Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek lehet rosszul nyalni?

Figyelt kérdés
Van olyan puncinyalás ami rosszul esik nektek, vagy azért ezt nem lehet elrontani annyira?

2022. szept. 22. 11:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Fiúk, lehet rosszul szopni?🤪
2022. szept. 22. 11:35
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Igen lehet

Főleg mikor azt is elmondod mit hogy csináljon és akkor se

Meg rittig nem ott nyal ahol jó lenne akkor se ha oda teszed a fejét h na ott ...

Na ilyenkor szokott az lenni h mérgembe azt mondom Figyu hagyjuk leszoplak kiverem azt hello

Én meg megyek a zuhany alá

Hát úgy fel tud cseszni az ilyen analfabéta hogy szájba tudnám rugdosni.

Még jó hogy biszex vagyok

Nőben sose kellett csalódnom

Egy nő mindig tudja mi a jó a nőnek

Meghittebb is vele lenni érzelem dúsabb mint hímekkel

N

2022. szept. 22. 11:36
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

Lehet. Nem túl sok pasi tud tényleg jól nyalni.

De legalább akad köztük aki próbálkozik, igyekszik, az is valami.

2022. szept. 22. 11:37
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Én eddig szinte csak olyannal találkoztam, aki nem tud nyalni. És sajnos mások elmondása alapján ez az általános, és nem csak én fogtam ki bénákat.
2022. szept. 22. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Úgy van, ahogyan a #4 írja, én is ezt tapasztaltam. ( Nem kérek privátozó önkénteseket, akik majd megmutatják)
2022. szept. 22. 11:44
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán dobtam még el magam nyalástól
2022. szept. 22. 11:48
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
En sem tudok nyalni, de nem is nagyon segitenek egyebkent a partnerem sem. Ket lanynal probalkoztam eddig, es az egyetlen tanacs amit kaptam, hogy itt nyald nagyon erosen. A nyelvem majd leszakadt annyira ranyomtam, de 10 perc utan is csak annyit tapasztaltam, hogy fekszik mozdulatlanul a partner. Most ilyen esetben mit lehet tenni? Nincs puncim, nem tudok belelatni a partner fejebe, hogy mi esne jol neki. Egyebkent az a poen, hogy vegig kerdeztem x not interneten, hogy kinek hogy esik jol, es az alapjan tokre magabiztosan gondoltam azt, hogy a lagy gyenged nyalas a megfelelo. Aztan jott ez a partner, aki azt se erezte volna meg, ha smirgli papirral kezdem csiszolni a csiklojat... Most akkor ugy oszinten lanyok: megprobaltok kommunikalni is, vagy letudjatok annyival, hogy ide tedd a nyelved es kesz? Mert ez esetben ne is varjatok sokat. En tenyleg probalkoztam fejlodni, mert tudtam, h nem szulettem isten adta tehetseggel, de elkedvtelenedik az ember igy. Na mindegy, en elvagyok oral nelkul. :D
2022. szept. 22. 12:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

De még hogy ellehet :D

Persze mindenkinek más jön be, szóval lehet valaki ezt szereti de nekem pl nagyon hervasztó amikor a hüvelyembe nyal bele. Vagy ha puha nyelvvel végig nyal egész lentről fenntre.

Nálam foglalkozzon csak a csiklóval és még ott is elmehet erősségen meg hogy mekkora területre koncentrál

2022. szept. 22. 12:09
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Na, errol beszelek. Az utolso kommentje jol mutatja, hogy minden lanynak mas kell, igy irrealis elvaras a fiuktol, hogy elsore tudjak, hogy kinek mi a jo. Marpedig sokszor ez tortenik, aztan meg megy a hiszti. :D
2022. szept. 22. 12:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak nők, akik nem tudják elmondani, de férfiben is ugyanez. Ha megkérdezem, hogy jó-e így, akkor mindig jó. Ha azt, hogy mit tehetnék még, hogy jobb legyen, akkor meg az a válasz, hogy semmit, ez így tökéletes. Hát nekem mindegy :D

De sajnos én úgy találkoztam sok bénával, hogy én igenis elmondom, vagy mondanám, ha hagynák. Csak amikor valakiből hiányzik a lelkesedés, azon nem lehet segíteni. Illetve sok férfinek bántja az egóját, ha kiderül, hogy nem jól csinálja, és többször kaptam meg azt, hogy márpedig eddig ez így mindenkinek jó volt, úgyhogy ő nem fog változtatni, velem van a baj. A nők úgy általában is hajlamosak inkább csendben szenvedni, mint hogy kockáztassák, hogy megbántják a párjukat.

2022. szept. 22. 12:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!