Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egy vadidegen ember közelébe megy (pl. odaáll, leül mellé), és azonnal nagyon erős szexuális vonzalmat kezd érezni iránta, legszívesebben ráugrana, az annak a jele, hogy ez az érzés kölcsönös, az a másik illető is ugyanazt érzi?
A kérdés nemektől független.
Meg lehet ezt érezni?
Többször tapasztaltam azt, hogy ha odaülök/állok egy nő mellé tömegközlekedési eszközön, boltban, munkahelyen, liftben, utcán (nem csak egy esztétikus nő esetében), és az átlagosnál hamarabb erős szexuális vonzalmat érzek iránta, begerjedek rá, valami nagyon megfog benne (pl. a kisugárzása, illata), azt veszem észre, hogy olyankor a csaj is lopva rám-rám néz, esetleg zavarban van, vagy mosolyog rám, esetleg megérinti a karom, vállam, és ha összeér a lábunk, karunk, nem húzódik el, nevet a beszólásaimon, stb. Ezek számomra arra utalnak, mintha ő is érezne valamit irántam, valamilyen testi vonzalmat. Egy csomó jel bizonyítja ezt a megérzést, hogy megvan a kémia köztünk.
Ti is tapasztaltatok már ilyet, ti is így gondoljátok? A végén kiderült, hogy mi az igazság, azaz hogy ugyanazt érezte-e a nő/férfi irántatok?
Máskor, ha csak szimplán vonzónak találok egy nőt, de nem gerjedek be rá (tudnék vele szexelni), csak pl. stírölöm, ha nem néz oda, néha fantáziálok róla, de nem érzem azt az elragadó érzést, hogy nekem ő nagyon kell, hogy most azonnal rávetném magam. Van, hogy kimondottan nem szép (sőt csúnya) nőre gerjedtem be irtózatosan, de egy szép, vonzó külsejű csaj hidegen hagyott. Talán ez azért van, mert én se vagyok egy jóképű pasi, és talán az ösztöneim azt súgják, hogy a saját kategóriámat keressem, velem egy ligába tartozó csajokhoz vonzódjak.
Egyszer leültem egy lány mellé a metrón. Összetalálkozott a szemünk és mindketten elpirultunk, majd egy kis baráti csevej után ideadta a számát.
Elhívtam később egy szórakozóhelyre. Ittunk egy keveset és egyre inkább megnyíltunk egymásnak. Annyira belefeledkeztünk egymásba, hogy gyorsan utolért minket az éjfél és javasolta, hogy a szobáján folytassuk.
Nem kellett kétszer mondani és iszonyatosan jó éjszakát töltöttünk együtt. Reggel ébredve láttam, hogy az asztalán egy Pokémon kártya pihen. Pontosan ugyanolyan, mint amit kissrácként eltettem, mert úgy éreztem szerencsét hoz és azóta is nálam van kabalaként.
Mikor elmondtam neki felnevetett és kiderült, hogy nem is kellett volna semmi más, hogy letámadjon, csak felmutatnom azt a kártyát.
Legközelebb, ha felülsz a metróra vágd hozzá te is a lányhoz a régi pokémonkártyád és meg is van az esti program, ha egy rugóra jár az agyatok. Abból csak szex lehet.
Egy pár hónapig összejárogattunk még, élveztük egymást.
Közben megismerkedtem egy másik lánnyal, vele volt egy hosszabb kapcsolatom, ami alatt hanyagoltuk egymást egy darabig. Ő is összejött egy pasival.
Az a kapcsolatom akkor nem jött össze, egy év után szétmentünk. Akkor egy darabig Tindereztem. Közben neki is félresiklott a kapcsolata, abban az időszakban néha még feljártunk egymáshoz, amikor egyikünknek sem volt állandó párja.
Majd végül mindketten összejöttünk a jelenlegi párjainkkal. A barátság megvan, azt nyílván nem reklámozzuk párjaink előtt, hogy megvolt köztünk a kémia, de ha összefutunk beszélgetünk. Ez mondjuk már ritka, mert időközben én elköltöztem és már nagyobb a távolság. Csak havonta látogatok vissza a szülők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!