Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fizetnek az emberek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizetnek az emberek a lábas képekért?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert idióták?
2022. szept. 21. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
labfetiseskent mondom, hogy akik fizetnek azok vilagi nagy csicskak, es simpek. random picsak labaert penzt? tele a net ingyen, megnyitom az instam, es noi talpakkal van tele. aki ennyire hulye, meg is erdemli igazabol
2022. szept. 21. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fizetnék.
2022. szept. 21. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Talpakért, vagy mi? XDD Itt élőben ha akarom nézegetem a nők lábait, pinájukat, mindenüket. Minek fizessek, mikor ingyen megvan az összes nő mi vagyok én, pancser, hogy fizetek azért, amit ingyen megkapok? Hidd el, mostanában egy nőhöz se szólok, ezek akarnak tőlem valamit, én meg megadom nekik a témát.

24f

8x bajnok

2022. szept. 21. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a full megszállottak ilyenek.
2022. szept. 21. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Aha :D értem bajnok 😆

2022. szept. 21. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
A lábfetisiszták egy igen kis része, de a többség ott is inkább a netről lövi ingyé' mintsem fizessen érte.
2022. szept. 21. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A lábas képek sem rosszak, de én fazék párti vagyok.
2022. szept. 22. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!