Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordul, hogy egy nő szerelmes egy férfiba, odáig van érte, de nem akarja neki szájjal csinálni?
Figyelt kérdés
Feltéve, hogy nem érte trauma ezzel kapcsolatban.2022. szept. 21. 02:07
11/14 anonim válasza:
Van. Miért ne lenne? Tényleg egy tullihegett dolog.
12/14 anonim válasza:
A 7-es a Bibliából idézett. Ajánlom mindenkinek hogy jegyzetelje le.
13/14 anonim válasza:
Biztos hogy nincs vagy ha igen szakitanék ilyen nővel.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem magát az aktust gondolom mellőzhetetlennek én sem, csak érdekelnek a mögöttes okok, feltehettem volna a kérdést fordított felállásról is (nyalni nem akaró férfiak). A prüdériát egy jó kapcsolatban idővel le lehet vetkezni szerintem, pont az lenne a lényeg, hogy a felek el tudnak lazulni egymás társaságában, mert megvan köztük a kölcsönös bizalom. Rossz élmény okozta traumán is illene átsegítenie az illetőt a másiknak, vagy akár egy szexuálpszichológusnak, ha a helyzet annyira durva. Az meg a lehető legrosszabb jel, ha valaki undorodik a párja _egészséges_ nemi szervétől, normális esetben minden porcikájával együtt szeretnie kéne, és nem, ez nem ugyanaz, mint az egészséget veszélyeztető melléktermékekkel kapcsolatban érzett természetes undor. Szóval szerintem ez a kérdés túlmutat azon, hogy mit illik meg mit nem illik elvárni az ágyban.
2022. szept. 21. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!