Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek se tetszene ha a párotoknak ilyen vágya lenne?
Figyelt kérdés
Lábfétises vagyok, imádom a női lábakat, főleg, ha jó büdös. Mivel sportoló a barátnőm, megkértem, hogy szex előtt ne mossa meg a talpait, mivel nagyon izgatna, ha ha így lennénk együtt. Erre kinevetett, majd betegnek nevezett. Ez tényleg ennyire undorító?2022. szept. 20. 19:43
11/15 anonim válasza:
Ez itt gyakorlatilag a magyar 4chan bro. Volt már itt kutyával nyalatástól kezdve incesten át minden.
Nem látjuk a neved, nem tudjuk ki vagy, nincs mitől félned :D Ne rágódj ezen. Ereszd ki.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen ha lenne egy pasim, és ilyen fétise lenne, az nekem is nagyon nagyon fura lenne, és kicsit lenyomná a hangulatom.
12/15 anonim válasza:
A labfetissel nincsen baj, sot... de ezen belul a budoslab -fetis fura es taszito:/
27N
13/15 anonim válasza:
Igen, ez tényleg ennyire undorító.
14/15 anonim válasza:
nem a lánfétis a gond hanem hogy neked ez alapján inkább szagfétised van. vagyis lenne, ha a kérdés komoly lenne :)
15/15 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne komoly :) Tiédet is imádnám, csak hát asszonyom van ;)
2022. szept. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!