Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most 170/65kg vagyok mínusz 10 kg fogyással jobb esélyem lenne férfit találni?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok2022. szept. 19. 20:43
22/25 anonim válasza:
Igen, de most is pont ugyanakkora az esélyed.
Ha elhiszed magadról hogy csak a fogyás után tudsz pasizni akkor így lesz.
Ha elhiszed hogy fogyás nélkül is tudsz pasizni, akkor így lesz.
Rakj rendet a fejedben és a saját egészségedért fogyj, sportolj, ne azért hogy bárkinek is megfelelj vele.
23/25 anonim válasza:
Teljesen jó a súlyod, de ha elégedetlen vagy az alakoddal, akkor inkább sportolj. Nyilván nem kell bodybuildernek lenni, de az izomtól leszel formás nem a koplalástól! ☝️
24/25 anonim válasza:
170/65 nél biztos hogy nem az alak az oka, hogy nem találsz senkit. Jo az az alak. Valoszinu csak simán nem volt meg a vonzodás a kiszemelt férfiakkal. Keress tovább, légy nyitott, kedves és jo humoru. Ugy találni fog. Nem mondon, egy kis torna alapbol jot tesz az egészségednek, de nem azon a -10 kiloin fog mulni a dolog.
25/25 anonim válasza:
Semmi köze ennek a súlyhoz. Max az önbizalmadnak tesz jót, de az úgysem súly kérdés. Barátnőm 160 cm és majdnem 90 kg, ő szedett fel engem így. Nagyon jó kisugárzása és önbizalma van, emiatt szexi is. Hiába nagy a hasa, meg minden, a kisugárzás miatt nagyon vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!