Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő az első együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő az első együttlét során nem viszonozza az orális szexet az azt jelenti hogy soha nem is fogja csinálni?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatról van szó.

2022. szept. 19. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Barátom komoly kapcsolat majd akkor lesz ha már 3 hónapja együtt vagytok és az 50. alkalommal dugtatok, addig csak ismerkedtek egymás testével, szexualitásával.

Az első 5-6 alkalomig ne hozd fel, inkább arra gyúrj hogy örömet szerezz, vidd el a csúcsig. Ha ez megvan és repkednek a pillangók akkor majd finoman jelezd hogy te biz' szereted ha megrépáznak.

2022. szept. 19. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Az én barátnőmmel első orálig 8 hónap után jutottunk elés az is csak az én részemről volt nem haragudtam érte egyszer vagy kétszer említettem hogy szeretnék.masfél év múlva meg beszéltem vele hogy viszonozza. De elég félős neki intim volt de meg beszéltük. Bele eggyezett kicsit bátorítottam és nagyon tetszett beki azóta nagyon imádja általában meg sem kérem hanem magától bele kezd.elsem maradhatna🙂legyél türelmes és nyugodtan kérd ha már szerinted kész rá legalább annyit hogy próbalnátok meg, és ha nem tetszik neki ne erőszakold rá ennyi.🙂 20F
2022. szept. 20. 05:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 mindenki magának dönti el hogy mikortól komoly egy kapcsolat nem azon múlik hogy hány hónapja ismeritek egymást vagy mióta jártok pláne nem azon hányszor dugtatok...illetve mindenkinek mások az igényei. Nekem pl 1 év az hogy azt mondjam a kapcsolatra hogy komoly valaki 1 hónap után mondja hogy komoly. Ha nem tudsz neki emberségesen válaszólni akkor inkább ne tedd.
2022. szept. 20. 05:09
 14/17 A kérdező kommentje:
A komoly kapcsolatot úgy értettem hogy az a cél, mindketten így gondolkodunk és így is tervezünk egymással.Magyarul nem szexkapcsolat és nem csak dugópajtik vagyunk!
2022. szept. 20. 05:36
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Elso alkalomnal nem visszonozza..... :D Az am a komoly kapcsolat...... :D :D :D
2022. szept. 20. 05:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így volt, egy idő után majd csinálja
2022. szept. 20. 07:35
 17/17 anonim ***** válasza:
12# Még pár ilyen pasit!👆👌
2022. szept. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!