Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, melyik nő tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
És mennyi gyereket csinálnának neki (persze it a maguk érdekeit is vegyék figyelembe)? Ezt írják le kommentbe!
#1)- [link]
#2) - [link]
#3) - [link]
#4) - [link]
#5) - [link]
#6) - [link]
#7) - [link]
2022. szept. 17. 20:47
22/28 anonim válasza:
Igen, 3, 5, 6, 7 ugyanaz a csaj, ettől függetlenül nem rossz. De az egyes nálam mindent visz.
24/28 A kérdező kommentje:
17-es# ezzel egy baj van... Nő vagyok...
2022. szept. 18. 07:49
26/28 anonim válasza:
Nálam,nekem pl ők mind vékonyak,mivel szingli pasiként a teltebb,akár èrettebb nőket szeretem,kedvelem,s sexuálisan csak az ilyen nők tudnak felizgatni!
27/28 anonim válasza:
A 2számu leány legszebb.
1 gyerek annyi bőven elég...bár jelen állás szerint inkább 1 sem valszeg szar élete lenne.
28/28 anonim válasza:
A 2. Így ahogy van nagyon bejön nekem, és annyi gyereket csinálnék neki, amennyi jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!