Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
10: egyáltalán nem szomorú, sosem voltam romantikus alkat, nem is vártam többet
12/15 anonim válasza:
A lány a konyhaasztalon volt széttett lábakkal . Csak félrehúztuk a bugyit mert a nagyszülők a nappaliban tévéztek.
Aztán elélvezett és forró pumpálás éreztem lent. Fogalmam se volt mi lehet az és először megijedtem.
Később jöttem rá hogy hüvelyi orgazmusa volt.
Soha többé nem találkoztam ilyennel pedig jó idő eltelt már azóta!
13/15 anonim válasza:
16 éves voltam a barátnőm 15. Pár alkalommal először análisan dugtam, majd rá pár hétre feküdtünk le rendesen. Érdekes, hogy a fenekében nem mentem el gyorsan, a puncijában kb 3-4 lökés után. Jó volt.
27/F.
14/15 anonim válasza:
Én élveztem, a kecske nem annyira... :D
15/15 anonim válasza:
14-es de hülye vagy🤣
Miér nem lóval b.szol?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!