Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon kínos, férfiak, ti mit gondolnátok?
A munkahelyemtől nem messze van az egyik elvileg legjobb szexshop, és munka után lesétáltam és benéztem. Igazából extra szexi fehérneműt keresek.😅 És ahogy kijöttem (nem vásároltam) ott volt az utcán egy férfi kollégám. És nagyon meglepődött, valamint szerintem nem túl kedvesen mondta, hogy “nem hittem volna, hogy van valakid” én pedig csak annyit mondta, hogy ez bonyolult, de tényleg nincsen párom. És amikor ezt kimondtam őszintén elszégyelltem magam, és mocskosnak éreztem ettől az egésztől magam.
Ti megvetnétek egy ismerősötöket, ha ilyet látnátok? Szerintetek is nagyon szégyenteljes?😅 22N
Eszedbe ne jusson szégyellni magad emiatt. A kolléga kaphatna a fejéhez, hogy miket beszél. Megkockáztatom, hogy simán irigyelt, hogy te bementél oda pedig ő is beakarna, de az asszony biztos nem örülne onnan semminek. Te pedig - akinek szerinte - nincs senkije simán bemész és veszel valamit ami biztosan nagyon izgalmas.
És még te akarod magad szégyellni emiatt, azért mert élvezni akarod az életet? Ne már.. Nézz rá magabiztosan sőt ha úgy van kérdezz rá, hogy mikor volt ő bent ott utoljára. Ha azt mondja, hogy olyan helyre ő nem jár, akkor elég azt mondani, hogy "Sejtettem" és mosolyodj el. Ennyi. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!