Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a nő szex közben elélvezett, de ti még nem, mit vártok tőle, mit csináljon?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmtől hallottam, hogy ő ilyenkor megjátssza, hogy még mindig élvezi az aktust (pedig miután megvolt az orgazmusa, már baromira unja, csak a végét várja), amíg nem végez a pasija is. Helyesen gondolja, hogy ennek ez a korrekt módja? Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a barátnőtök ezt csinálja rendszeresen?2022. szept. 16. 16:29
11/14 anonim válasza:
Engedje, hogy fenékben befejezzem
12/14 anonim válasza:
Miután elélveztem is élvezem az aktust. Nem játszom meg magam. Több orgazmusom is van, így sosem fejeződik be az aktus, csak amiatt mert én egyszer màr elélveztem.
Bocs, hogy nőként belekotyogtam, de ilyen is van.
13/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy el tudtok élvezni többször, én is ilyen vagyok, csak ez teljesen irreleváns a kérdés szempontjából.
2022. szept. 16. 21:43
14/14 anonim válasza:
Ne kézzel szájjal, gumikesztyüvel fejezze be, igy a Cillit és a Domestos illata sem zavarja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!