Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél mozgássérülttel, vakkal vagy sikettel?
A mozgássérültség fokát írd meg.
Ha valamelyik fogyatékosság külön vonz, indokold miért.
Meg ha nem szexelnél, azt is miért nem bírnál.
Nemed, korod?
Nem mégpedig azért mert
A normális nő is mozgássérült lesz miután végzek vele . Egy gyári mozgássérült tolo kocsis lenne vagy rosszabb. Kripliket pedig nem gyártok .
Vakkal se mert szeretem nézni ahogy gyönyörködik bennem egy nő szex közben.
Sükketel szintén nem, mert szex közben szeretem verbálisan alázni a pácienst és így értelmetlen volna ,mutogatni meg nem fogok.
Szia!
Nekem volt egyszer egy Siket szeretőm! Iszonyatosan jó volt vele. Észre sem nagyon lehetett venni a különbséget. Mindent ki lehetett próbálni vele. Szájról tudott olvasni én pedig értettem amit mondott,de mutogattunk is. Én nagyon szerettem vele együtt lenni és mind e mellett igazi nő is volt. Akkor 28 voltam most 40,de szivesen emlékszek rá vissza. Mai napig is ha látom vagy összefutunk jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!