Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél mozgássérülttel, vakkal vagy sikettel?
A mozgássérültség fokát írd meg.
Ha valamelyik fogyatékosság külön vonz, indokold miért.
Meg ha nem szexelnél, azt is miért nem bírnál.
Nemed, korod?
Nem mégpedig azért mert
A normális nő is mozgássérült lesz miután végzek vele . Egy gyári mozgássérült tolo kocsis lenne vagy rosszabb. Kripliket pedig nem gyártok .
Vakkal se mert szeretem nézni ahogy gyönyörködik bennem egy nő szex közben.
Sükketel szintén nem, mert szex közben szeretem verbálisan alázni a pácienst és így értelmetlen volna ,mutogatni meg nem fogok.
Szia!
Nekem volt egyszer egy Siket szeretőm! Iszonyatosan jó volt vele. Észre sem nagyon lehetett venni a különbséget. Mindent ki lehetett próbálni vele. Szájról tudott olvasni én pedig értettem amit mondott,de mutogattunk is. Én nagyon szerettem vele együtt lenni és mind e mellett igazi nő is volt. Akkor 28 voltam most 40,de szivesen emlékszek rá vissza. Mai napig is ha látom vagy összefutunk jó érzés.
Volt egy elég perv kalandom egy csini anyukával.. (3éves kaland:D
Ott volt egy nem durván szellemi fogyatékos 18 éves lány és egy önzetlen anyuci. Pasik ne privátozzatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!