Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányok és a helyes fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok és a helyes fiú pár, a külső alapján szeret egymásba?

Figyelt kérdés

Megtetszenek egymásnak és szexelnek aztán ha jó a szex akkor megszeretik egymást és együtt lesznek?

Nem tudom elképzelni a jó külsejűek a belsőt nézzék egymáson.

2022. szept. 16. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kulso megfog es a belsobe szeretsz bele

En egy 19 eves helyes srac vagyok es van egy gyonyoru 18 eves baratnom

2022. szept. 16. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont az tetszik a férfiben, hogyha nem tökéletes a kinézete. Többen is rá csodálkoztak már, hogy biztos én kellenék neked?? Igen te kellesz! :))

N

2022. szept. 16. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

A kinézet csak egy alapszinten fontos. Fontosabb hogy kedves, aranyos legyen, de szexi is. Emellett tudjunk beszélgetni bonyolultabb témákról is

21F

2022. szept. 16. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem a sorrend: megtetszenek egymásnak, megismerkednek, egymásba szeretnek, és aztán jön a szex. Persze csak ha kapcsolatról beszélünk. A kaland más tészta.
2022. szept. 16. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltam már együtt valakivel csak azért, mert jól nézett ki, de pár hónap után szétmentünk, mert nem illettünk össze. Vannak viszont olyanok, akiknek nincs igényük mély kapcsolatra, nagy megértésre és érzelmekre és simán elvannak egy sekélyes, csak külsőn alapuló kapcsolatban, igen.
2022. szept. 16. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!