Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rá lehet venni valahogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá lehet venni valahogy egy lányt, hogy megszeresse az orális szexet?

Figyelt kérdés

Nem erőszakoskodásról vagy ilyesmiről lenne szó. Pusztán arról hogy van-e rá esély hogy "megszerettessem" a lánnyal az orális szexet?

Pl amikor először, meg az első pár alkalommal nyaltam, fura volt, kissé ódzkodtam is tőle, aztán szép lassan rájöttem hogy ez egy nagyon jó dolog, és meg is szerettem. Továbbá nagyon jó látni ahogy a másik fél élvezi.

Na, valahogy ezt szeretném elérni a lánynál is, de nehéz eljutni erre a pontra.

2022. szept. 15. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ő is akarja, lehet, de ezt neki kell magában elrendezni, nem neked erőltetni vagy segíteni.

A legelső exemet nem szerettem orálisan kielégíteni. A visszajelzései elbizonytalanítottak, nem volt velem türelmes, rossz érzés volt, és többször reagált mérgesen, megalázóan.

A többiekkel nem volt ilyen gondom, sikerült megszeretnem.

2022. szept. 16. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem . Ha egy nő nem akar szopni,vagy nem szereti és neked nagyon fontos akkor inkább szakíts. Mert később csak nehezebb lesz. Sose fog ugy pipázni,ahogy kéne ha nem élvezi . Hetente sos franciáért prostihoz járni,vagy kurvázni ,szenvedni meg gondolom senki nem akar.
2022. szept. 16. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!