Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy titokban szoptátok le a barátotokat?
Figyelt kérdés
Milyen környezetben történt és hogyan?2022. szept. 15. 12:17
11/22 anonim válasza:
#10 és? Annak te nem voltál része, itt pedig te sütnéd el ezt a "poént, vagyis inkább a pasid farkát :P
12/22 anonim válasza:
#11 Köszi, de hetero vagyok, szóval max a nőm sütném grillen!! :D
14/22 anonim válasza:
Annyira titokban csináltam, hogy még ő se vette észre.
15/22 anonim válasza:
Félig meddig titokban... Barátnőm unokahúga nálunk aludt, barátnőm reggel korán lelépett. Én meg másnaposan arra keltem, hogy a takaró alatt kényeztetnek, meg sem fordult a fejemben az unokahúg... Úgy csináltam mintha tovább aludnék. Miután végzett és kioson az ajtón, akkor pillantottam csak meg, hogy ő volt. Félig medddig titok, ő azt hiszi azóta is, de titkon én is tudok róla.
16/22 anonim válasza:
A kerdezo neuronjai a nulla es a semmi kozt ingadozik stabilan ! Ez teny !
17/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy pl a szülők a házban vagy a közelben voltak és majdnem vagy ténylegesen baj lett belőle
2022. szept. 15. 14:40
18/22 anonim válasza:
#17 Recskazz egyebbre, tenyleg ;)
20/22 anonim válasza:
Családi bulin volt. Igaz nem szopott, hanem csak kiverte. De ez már megszokott nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!