Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak? Mit szóltok ha már szanaszét, de mégsem megy el?
Mit szóltok ha már egy órán keresztül szexelitek a partneretek, de mégsem megy el?
Mit csináltok ilyenkor?
Csatlakozom az első válaszolóhoz!
Annyiban kiegészíteném a hozzászólást, hogy én (nőként,) mindenképpen igényelném a legalább 1 hetes szünetet...
Addig lehet valamilyen társasjátékkal is játszani. Bizonyára lehet sokfélét vásárolni társasjáték boltokban.
Nem, nem igényelnék mindenáron erotikus tartalmú (és pláne többes) partnercserét szexet!!!
Nálam inkább a sakktábla ÚJRATANÍTÁSA lenne talán a nyerő alkalmazás. Túl régen 1996. október 6.-án sakkoztam először és utoljára férfi ismerőssel. De nem dicsért meg.
Állítólag nem voltam egy "Polgár Judit". Akkor voltam 22 éves mindössze. Túl régen volt már az az időszak...
1 órán keresztül már unalmassá válik csinálni.
10-30 perc között mozog az optimális.
Nem minden nőnek lesz orgazmusa a faroktól
Nekem sincs
Szóval engem nem zavar ha a pasi pár perces ...
Mer úgy is orgazmusig nyalatom magam .
Nincs értelme a fél óránál tovább tartó aktusnak
Mert max ki dörzsöli a hüvely falat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!