Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Emiatt kioffolnátok a lányt, aki amúgy már régóta nagyon tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Hogyha például:
-a randin nem tudnátok vele rendesen csókolózni, mert pár órával korábban valami hagymásat evett (véletlenül, nem mert igénytelen)
-a randin a tapi, simi közben éreznétek, hogy néhol szőrösebb, vagy borostás, de megmondaná nektek, hogy ezt a kedvéért "megoldja" máskor
2022. szept. 13. 08:28
22/30 anonim válasza:
Nem, bár a csók hiánya arra is utalhat, hogy nem jössz be neki, nem csak arra, hogy épp lehet nem jó a lehelete.
23/30 anonim válasza:
Adjál abbol a hagymás kajábol néhány falatot! Különben ki-/el-/átoffollak!
24/30 Husker válasza:
szerintem ezek nem kizáró okok de mondjuk a lány is jobban figyelhetett volna ezekre
25/30 anonim válasza:
Hát ha lenyúlnék, és érezném, hogy szőrös odalent, még jobban simizném :)
26/30 anonim válasza:
Minek borotválná frissen, ha azt sem tudja, mi jön be a pasinak??? Én pl jobban szeretem ha nem csupasz. De nem vagyunk egyformák.
27/30 A kérdező kommentje:
#22 ez az, hogy egy csomót smároltunk, de mivel beszólt közben, így eléggé befeszültem és nem volt valami jó élmény. :/
Szóval hajlandó volt rávenni magát a csókolózásra, de gondolom nem élete legjobbja volt.
2022. szept. 13. 17:26
28/30 anonim válasza:
Ez maximum a kis gyerekeknél kizáró ok. :) Normális esetben nincs ebben semmi...
29/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Sokat segített, én mindenkinek adtam a zöldet.
2022. szept. 15. 19:30
30/30 anonim válasza:
Mi lett azóta, folytatódik a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!