Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik nem kibírhatatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik nem kibírhatatlan szinten csikisek, de azért meg lehet vele nevettetni, hozzátok volna pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Pasitok szokott csikizni titeket? Mikor szokott előfordulni? Általános szituációban, vagy szex előtt/után?(Tehát akár előjátékként is szolgálhat?) Hasatokba is szokott fújni?

2022. szept. 13. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A csiki es az izgatas kozt hatalmas a kulonbseg. A csikizes egy vedekezesi reflex, meglepodnek ha barki erre izgulna.
2022. szept. 13. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon csikis vagyok, pont ezért utálom ha csikiznek, meg van egy pár ehhez köthető gyerekkori traumám, szóval mindenkinek megtiltom akvel vagyok és ezt tiszteletben is tartják.
2022. szept. 13. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi szoktuk egymást csikizni és általában szex lesz belőle, de csak azért mert "véletlen" mindig az ölébe kerülök. Igen, szokott a hasamba fújni. Nem élvezem de nem is bánom. Nincs csiki fétisünk

L

2022. szept. 13. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!