Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokat várok el ha így akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat várok el ha így akarok kalandozni?

Figyelt kérdés
Mivel a legtöbb pasi önző és utána kb levegővé válik így eszem ágába sincs nekik orálozni vagy belemenni olyanba ami nekem nem tetszik. Mivel amúgyis csak magukra gondolnak előre megmondom mit lehet mit nem és hogy én nem fogom sz.pkodni meg nyalni falni mikor reszel és otthagy utána. Ezt előre mondjam meg vagy majd aktus előtt amikor már úgyis mindegy neki?
2022. szept. 12. 23:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
22 és meguntam hogy ők kb oráloznak nekem pár percet🤣 de engem többször odatesznnek kezimunkazni meg orálozni ez nem fair nem érdemelnek semmit sem. Aki kacpsolatot akart az is nem érdeklődött szex után. Hiába aki megkapta utána már nem érdeklődik egyértelműen csak szexre mennek a mai fiúk.
2022. szept. 13. 00:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz valamit csinálni akkor megmondod és kész - normális pasi elfogadja, de ha nagyon hiányzik neki (mivel a legtöbb embernek szervesen hozzátartozik az orál is) akkor szimplán csak nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok.

Ja amúgy meg tele vagy komplexussal. Ilyen felfogással nem lehet elkezdeni semmit, ne legyél már férfigyűlölő (mégha nagyon sokan tényleg meg is érdemlik a negatív jelzőt).

2022. szept. 13. 00:36
 13/22 anonim ***** válasza:
34%
#11! ... a mai fiúk ... ! És idősebb pasival ismerkedtél már?
2022. szept. 13. 01:25
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Értéktelen, nem túl okos nők az ilyenek, mint a kérdező.
2022. szept. 13. 01:47
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

"mivel a legtöbb pasi önző" mégis mennyit próbáltál ki, ha efféle tapasztalataid vannak? Ami az eszedet illeti, a 14-es kollégával egyetértek.

Te vagy egy provokatív, unatkozó fiúcska vagy, vagy pedig egy sűrűn b@szott királylány, aki azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt. Ez esetben téged használnak, de túl felületes( értsd buta) vagy ahhoz hogy ezt felismerd.

2022. szept. 13. 02:05
 16/22 Noren1989 ***** válasza:
53%
Reméljük, hogy van hüvelyi orgazmusod és/vagy sorozatélvező vagy.
2022. szept. 13. 03:46
 17/22 anonim ***** válasza:
48%

1es simán megy van aki csak kapcsolatban szopik

Mondjuk én a csókkal vagyok így

Mint a kérdező a szopással

2022. szept. 13. 06:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a valós helyzeted, nagyon primitív környezetben élhetsz ilyen figurákkal.

Azok között teljesen mindegy bármi is.

2022. szept. 13. 07:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár sok kalandok nem volt de ha kaland is nem teszek különbséget. Ugyanolyan odaadással figyelek rá....
2022. szept. 13. 08:06
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Ezek alap dolgoknak kellene lenniük.
2022. szept. 13. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!