Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratnotok azt mondja h ha megdughat felcsatolhatossal akkor azt csinalsz vele amit akarsz a baratnojet is megdughatod es 3asba is mehet barmikor akkor bele mennel?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 15:07
3/20 anonim válasza:
Én megfordítanám a feltételt.
Előbb jól megbacnám a barátnőjét, aztán a többit majd meglátjuk! :D ;)
4/20 A kérdező kommentje:
#3as nagy a bizalom es a kapcsolat is jo csak szexbe szeretunk extrazni
2022. szept. 12. 15:11
5/20 anonim válasza:
A lehető legkisebb vibrivel esetleg. Valami mikro dildóval, esetleg egy ujjal.
6/20 A kérdező kommentje:
Fajni fog am?
2022. szept. 12. 15:21
7/20 mantis religiosa válasza:
Aki szenved, az udvözül. 😇😇
8/20 anonim válasza:
Igen, DE csak akkor ha előbb ő teljesít. A csajoknak nincs férfiúi becsuletük (tisztelet a kivételnek)
33f
9/20 anonim válasza:
Persze simán belemennék. És ha bármit kérhetek, mit szólna ha azt kérném hogy dugjon meg újra, de úgy hogy nőnek öltöztet előtte? Illetve a barátnőjével egymást kényeztessék miközben én erényövben vagyok, és utána megdugnak/megsz . patnak a felcsatolhatóval. Mit szólna a csajod vajon?
10/20 anonim válasza:
Hát persze, dupla win. Már annak örülnék, ha felcsatolhatóssal megrakna valami nő. Ha utána még bármit is csinálhatnék, az csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!