Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik spontán anál? Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik spontán anál? Nektek már volt?

Figyelt kérdés
Nem történt "baleset"?

2022. szept. 12. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk az összes alkalom ilyen. Sosem készülünk rá ilyen hosszú rituálékkal, mint olajozás, síkósítás, ujjazás, pluggal tágítás, lassú, fokozatos behatolás, stb, pláne nem beöntés, koplalás, és egyebek.

A mi esetünkben ez annyi, hogy tenyérrel odakent nyál adja a síkosságot (ha nem elég, akkor a péniszre is pluszban), és ugyanúgy, mint puncinál, szimpla behatolás és mint a normál szex.

Évekóta, naponta, és van hogy naponta több alkalommal is együtt vagyunk análisan, és talán száz alkalomként ha egyszer kerül valami kis nyom a péniszre, nagyon-nagyon ritka. Eddig talán egy kezemen meg tudnám számolni. És sosincs beöntés, még valami nagy rákészülés.

Persze ez egyéni tapasztalat, nem mondom, hogy mindenkinél így van, testi adottság a páromnál, hogy könnyen tágul, és tiszta belül, nálam hogy sok a nyálam, és nem vagyok olyan vastag, stb. De mi szerencsések vagyunk.

Nem tudnám sem az anált nélkülözni, sem minden alkalommal a félnapos előkészülettel megölni a spontanaitást.

2022. szept. 12. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Haverom dugott egy csajt a buliján és a csaj mondta neki hogy rakja át a másik lyukba. Azt mondta nem lett sz*ros, a csajnak meg nem fájt és ő arra gerjed. (tényleg szereti az anált több forrásból is tudom)
2022. szept. 12. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es jól mondja! mi is így csináljuk a barátommal és nincs soha baleset
2022. szept. 12. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első anál volt spontán de semmi baleset nem volt.
2022. szept. 12. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Mind spontánnak tűnik.

Max annyiban nem, hogy elerhető tavolsagban van a síkosító tehat végeredményben én nagyon is eltervezem.

Idővel a nő meg úgy is kiismer és mar ő hozza a síkosítót...

Ez a ràkeszülés meg annyiból jobb, hogy nem dacol meg nem kell alkudozni.

Tehat lelkileg felkeszül rá a nő.

Igazából ugy tényleg jobb mert nem feszítí hanem lazítja és tartja is oda a fenekét.

Sokkal gyorsabban is kitagul.

2022. szept. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!