Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legyőzni azt a félelmet, hogy kicsi a péniszem mérete?
Figyelt kérdés
Annyira elkeserít, hogy ma már fel sem áll. A nőkhöz hozzá sem merek szólni és minden kontaktust kerülök velük kapcsolatban. Ha meglátom magamat a tükörben undorodni tudok magamtól. A maszturbáláshoz sincsen kedvem és észrevettem, hogy hiába járok a húszas éveim közepén ennek ellenére a szexuális vágyam egyenlő lett a nullával.2022. szept. 11. 21:36
11/18 anonim válasza:
Az IQ probléma, ott pedig komoly baj van.
Ha nem sikerül kijavítani, akkor jobb is, ha nem szaporodsz.
12/18 A kérdező kommentje:
Most őszintén nem vagyok vak. Látom,hogy milyen adottságaim vannak.
2022. szept. 11. 23:05
13/18 anonim válasza:
Igen, átlagnál egy kicsit jobb.
Pontosan mi is a problémád?
14/18 anonim válasza:
Ne a szemébe nézz te szerencsecsomag, a lába közé tekints! Kár a szóért, pancser vagy.
15/18 A kérdező kommentje:
Az a problémám,hogy nem tudom elfogadni,hogy nekem ilyen jutott. Nem elég,hogy a külsőm is szégyenteljes erre még itt van ez is.
2022. szept. 12. 07:41
16/18 anonim válasza:
Akkor ne fogadd el.
Több nő jut nekünk.
17/18 anonim válasza:
Elkeserítő, hogy az emberiségnek abba a 90%-ba tartozol aki “csak” átlagos mérettel rendelkezik. Növeld az önbizalmad. Mondogasd magadban sokat, hogy; szuper-kan vagyok!
Ez általában segít.
18/18 anonim válasza:
Így van.Igaza van a 17# nek.
Mondogasd hogy :kicsi a fa$om,de szuper kan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!