Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanod kellene: magasabb szeretnél lennél és nagyobb péniszt is akarnál, melyiket növelnéd meg: a magasságodat, vagy a nemiszerved hosszát, vastagságát? És miért?
A helyzet ahogy írtam hogy magasabb szeretnél lenni és nagyobb péniszt is akarsz. Nem azt írtam hogy ha elég magas vagy akkor és ha elég nagy a himbilimbi de kicsi vagy...
Csak abba gondolj bele hogy ha elég magas vagy de nagyobb péniszt akarnál akkor miért kérdezném meg hogy melyiket választod.. hmm
Ha tehetném, a magasságomon változatnék. 170 cm magas vagyok, ugyan a péniszem sem nagy (14,5/4,3), de a külső kinézet sokat számít. Egy magas fiút kisebb pénisszel előbb választanak a nők, mint egy alacsonyat.
Dehát ez van, így születtem, ezeken nem tudok változtatni...
8. nem akartam a szájukba adni a választ.
De az egyik az lett volna, hogy a bnőm már megszokta hogy közép magas vagyok, így hogy neki jobb legyen a péniszemet.
De látom ez így nem jutott el hozzád hogy valaki azért akarhat nagyobbat mert a barátnőjének jobb legyen. Elég magábafordult lehetsz így női létben ha ez így nem jön le neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!