Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szerintetek melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek melyik a legszexibb női fehérnemű?

Figyelt kérdés
Randira milyet szoktál felvenni? :)

2022. szept. 11. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Így általánosságban mindig a bugyi az,mert ugye "azt" fedi,és a férfiaknak az izgalmas testrész.
2022. szept. 11. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Tanga, de abból se ilyen egyszerű, semmi mintás pamut, hanem valami extrább, különlegesebb anyagból készült, csipkés, esetleg átlátszóbb. Mást nem nagyon szoktam extrább darabot hordani (melltartó pl.), legfeljebb ha olyan szoknyát veszek fel ami alá illene harisnya akkor combfixet hordok.
2022. szept. 11. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a csipke francia

Csak akkor veszek fel ilyen fehérneműt ha szeretném hogy Úgy alakuljon az este .

Random szexekbe nem vagyok benne ... szoval kényelmes normál bugyit szoktam hordani .

Szoval annyi a lényeg sracok ha egy Nővel ágyban vegződik az randi és Ő tökéletesen sima es baba puha bőrű mindenhol a melltartó és a bugyi passzól és még szexi is akkor Nem ti fektettétek meg a csajt hanem Ő titeket mert erre készült eleve hogy lesz szex. :)

A szexi fehérneműk alkalmi viseletre találták ki és nem egésznapos hordásra ;)

2022. szept. 11. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Randira

Melltarto nelkul

Es anal plug kotelezo

2022. szept. 11. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
4es max ha bdsm randira mész és eut a parancsot kaptad az Uradtól
2022. szept. 11. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanga
2022. szept. 11. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Piros csipke francia.
2022. szept. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!