Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szerelmeskedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelmeskedés?

Figyelt kérdés

Régóta tetszett nekem egy férfi. Kicsit nehezen indult mert nem az udvarlás mestere, de idővel randiztunk nevettünk sokat...és két napja le is feküdtem vele.

Végeredményben eszméletlen volt, de fura is. Végig figyelmes volt velem, ugyanakkor ellentmondást nem tűrően határozott.

Lényegében pózokba rakott és keményen szakszeűen megrakott, nem tudom másképp lefesteni

Utána öszebújva feküdtünk, mikor felállt nagy büszkén rám mosolyogva és itt éreztem azt a pillanatot, hogy tisztázni kellene itt pár dolgot.

Megfogtam a kezét és azt mondtam

-Ülj már vissza kicsit férfi!

-Leült és egy szót sem szólt csak nézett.

-Rendesen kiszolgáltad magad gondolom.

Erre-Most ezt hogy érted?

És akkor elmondtam neki női szemszögből azt amit csinált.

Ami klassz volt, de egyoldalú.

És erre azt mondta, hogy sajnálja ha nem éreztem jól magam, nem szeretett volna paraszt lenni velem és hogy szeret velem lenni, neki fantasztikus volt.

Én meg mondtam neki, hogy nem voltál paraszt félreértesz, de nem nem egy bábu vagyok akit lefogsz meg pózokba raksz.

Megerted ezt?

És akk ezután mesélte el, hogy kb az összes eddigi nője szexuálisan kb guminő volt.

Vagyis feküdtek aztán lehetett töcskölni rakosgatni pózokba ami a csövön kifér.

Én pedig elmondtam neki, hogy én nem ilyen vagyok.

Ugyanolyam emberi lény vagyok mint ő, nem pedig valami szolga akit pózokba rakosgat.

Erre nevetett es azt mondta bizonyítsam.

És utána összejött életem talán legjobb szeretkezése vele.

Teret engedett nekem, megadta és megmutatta magát nekem, majd visszatért a megadásból és leigázott végül, nem adta fel.

Másnap reggel mondtam neki, hogy megyek. Erre azt mondta hogy sehova se mész, itt maradsz velem.

Kérdésem.

Fura első együttléteitek voltak?

Esetleg pozítívan végződő?

2022. szept. 10. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Töcskölni, csövön kifér? Pfff.
2022. szept. 10. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Hát, azt meg kell hagyni, van humora és stílusa a csókának és kész változtatni a viselkedésén ha kell.
2022. szept. 10. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem kicsit sok árnyalatát olvastad a szürkének. Skizofrénia..?
2022. szept. 10. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg erős szeretethiánya van a srácnak.
2022. szept. 10. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Talán ha akkor, menet közben Te is előállsz némi javaslattal, akkor akár a te akaratod is érvényesülhetett volna. Amúgy jó sztori, bár nekem kissé lányregény szagú :D
2022. szept. 10. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Uuuu egy wattpad story!😻😻😻
2022. szept. 11. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!