Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csúnyák a szemüveges lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyák a szemüveges lányok?

Figyelt kérdés
Sokkal szebbnek érzem magam nélküle, a barátom szerint is jobb nélküle, de nem lehet megműteni a szemem hogy ne kelljen hordani, és kontaktlencsét sem hordhatok eü okokból. Teljesen lerontja a szemüveg az önbizalmam.
2022. szept. 9. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok esetben lehet olyan szemüveget választani, ami akár még dob is a külsőn.
2022. szept. 9. 14:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy lány csúnya, akkor az szemüveg nélkül is csúnya.

Ha viszont egy lány nem csúnya, akkor nagyon rossz szemüveget kell választania, hogy furcsán nézzen ki, de ettől sem lesz még csúnya.

És végül, tényleg vannak olyan lányok, akiknek a szemüveg kimondottan jól áll, az előnyösebb külsőt jelent számukra. 😉

2022. szept. 9. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor cserélj barátot, és ne szemüveget. (A szemüveg drága.)
2022. szept. 9. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A szemüveg öltöztet! A szemüveges lányok szexisek!

Nekem 5-ből 4 barátnőm szemüveges volt, a feleségem is az. Imádom, amikor a szemüveget kicsit lentebb tolja az orrán és úgy néz rám pajkosan. Meg imádom amikor szex előtt az előjáték részeként gyengéden leveszem a szemüveget és egy "új arc" mosolyog rám.

2022. szept. 9. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Koszonom! Most megnyugtattatok, mert a baratom mindig leszol ha felveszem…"

Akkor a barátod bunkó és jobbat érdemelsz!

2022. szept. 9. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában a szemüvegtől nem leszel sem csúnyább, sem szebb. Jól kell megválasztani a keretet, megfelelő stílus, design.

A fickód meg egy hülye pöts, dobd ki a pléhbe.

2022. szept. 9. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

AZ is igaz hogy több mint 100 ezer volt.

Na ez alapján te nagyon okos vagy

2022. szept. 9. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szemüvegben, ha jól van kiválasztva sokkal intelligensebbnek tűnik minden ember. A nőknél sokan ezt izgatónak találják, közöttük én is. Szóval szerintem nem csúnyábbak a szemüveges nők, ha az arcukhoz illő a keret!
2022. szept. 9. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Imádtam amikor a volt barátnőm szemüveget hordott, egyszerre volt szép, aranyos és okos.

Szerintem ne aggódj miatta :)

2022. szept. 9. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan egy jó sminkel, úgy egy szép nőies szemüveggel is vonzóbbak a nők!
2022. szept. 10. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!