Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres szex után?
Én nem vagyok az életed elrontója, de most őszintén... 25 évesen egy ilyen “stabilan felépített vár”-tól mit vársz. Szerintem ez olyan volt mint egy hullócsillag vagy üstökös. Szép volt, nagyon fényes volt, tetszett is, de hamar el is suhant. Ha más eredményt akarsz kapni, azt biza más módszerekkel kell felépíteni. Ez is működhetett volna, de talán nem azt az egy férfit találtad be a mondjuk ezerből, aki ezek után pályán volt volna képes maradni. Tudom, mert mostanában nem szexeltem 25 éves nővel. :D Jó, akkor merítsünk inkább kétezerből, és akkor már lehetett más valaki is. :) Remélem azért kihevered ezt a férfiút, ha mégsem tér vissza. Vagy legalább gyorsan találsz valakit a szívből megcsókol és gyorsan felülírja, és megszerzi az “első” pozíciót. Kitartás
29/F
Szerintem az volt a baj, hogy túl sokáig vártál a szexxel. Egésszen estig vártatok, az túl sok. Egy igazi kapcsolatban 5 percen belül nyomni kéne az anált, meg a mélytorkot.
Persze lehet, hogy kamu kérdés, de mi a fa_sznak is kell szexelni egy idegen emberrel, ha amugy kapcsolatot szeretnél ??????? És komolyan csodálkozol, hogy ilyen viselkedéssel, legfeljebb egy 2 napos szexkapcsolatot tudsz találni ??? Szexre nem lehet kapcsolatot alapozni, akármilyen jó, és izgalmas is volt egy idegennnel szexelni. Továbbra is csak a honapokig, félévekig tartó lassú ismerkedésből, a másik személyének megismeréséből, lehetséges kapcsolatot kialalkítani. Hiába irják egyesek, hogy azonnal szexeltek, és 20 éve házasok, mert az csak szerencsejáték, 1000-ből egyszer bejön, 999-szer nem. Tehát 1000 idegennel kéne szexelned mire összefutnál azzal az eggyel akivel képesek vagytok valodi kapcsolatot kialakítani.
(5-ös vagyok)
Idegesít az ilyen buta szociopata viselkedés, hogy pár óra ismeretség után szexelni tudnak, akarnak és csodálkoznak hogy pofáraesnek. Ezért is kezdtem gunyolodással. Egy normális lelkivilágu ember az nem tud, nem akar ilyen fesztelen, gátlástalan lenni, hogy azonnal szexel egy idegennel.
Egyébbként meg 6-os, nálad is lehetnek gondok, ha ebből problémát csinálsz, hogy egy névtelen forumon valaki hasonlókat ír mint te, csak sokkal érthetőbben, tisztábban, értelmesebben. Mert az "1-2 ezres számok" körüli mondataid elég zagyvák, inkább csak sejteni lehet, hogy mire gondolsz. Egyébbként meg attól, hogy kb leirtad a megoldást, attól még más miértne írhatná ugyanazt, főlleg más stilusban ? A mondandom lényege pedig az volt, hogy nagyon egyértelműen felhivjam a figyelmet arra az agyatlanságra, hogy sokan szexuális alapon probálnak meg kapcsolatot találni, és nem érzelmi alapon, pedig úgy sokkal nagyobb az esély, és tartosabb a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!