Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak, ha egy lány szánalomból veszi el egy srác szüzességét?
Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 17:55
2/16 anonim válasza:
A lányokban nincsen szánalom, sem könyörület.
3/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel.
Ez nem közügy és nem tartozik senkire.
4/16 anonim válasza:
Én se mondhattam volna jobban. Egy nő a saját érdekeit tartja szem előtt és aszerint cselekszik. Érdek nélkül, kedvességből... nem fognak neked semmit se csinálni, pláne nem ezt.
5/16 anonim válasza:
Olyan van hogy kedvességből... ha az adott lánynak az adott pasi alapból is tetszik, és helyes is. De ilyan hogy szánalomból... Olyat egy nő alapból nem csinál. Max akkor ha már érzelmekkel előtte kimosta a srác az agyát... Akkor akár már a padlón könyörög is...
6/16 anonim válasza:
Szexeltem már fiúval csak mert megsajnáltam... (nem szűz volt, hanem szerelmi bánata volt. Én felvidítottam! 😉😄)
7/16 anonim válasza:
Hasonlo szitubmiatt voltam mar egy pasival
9/16 anonim válasza:
#6 Nekem nem ír vissza a leggyönyörűbb lány, akit valaha láttam. :( Sajnálsz már? Nem akarsz felvidítani? Áhh hagyjuk, te se írnál vissza. :(
10/16 anonim válasza:
Kicsi a kukim és ronda is vagyok. Azok a gonosz lányok meg mindig csak kinevetnek. Megsajnálnál engem is???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!