Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi időt várnál, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt várnál, hogy kialakuljon a szex köztetek ?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel randizunk. Minden nap beszélünk.Sokszor találkozunk, talál a szó. Volt már romantikus program is.Kivanjuk is egymást,viszont már három alkalommal próbáltunk lefekudni egymással, de egyszerűen nem ment mert vagy nem áll fel neki vagy azonnal lelankad. Ezt az izgalomnak tudtam be eddig, de most mar kicsit zavaró. Legutolsó alkalommal bármit csináltam neki nem lett merevedese. Nagyon kellemetlenül érzem magam most mar emiatt és van egy olyan érzés bennem, hogy nem akarom többször megprobálni. Ő azt mondja, hogy majd csak kialakul. Probalok megertő lenni. Szerintetek legyek még türelmes vele vagy engedjem el? Én 35 N, ő 42 F
2022. szept. 8. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ez így eléggé gáz.Erről beszélnetek kellene,nincs olyan,hogy majd kialakul.Lehet egészségügyi gond a háttérben,vagy nem tudom esetleg fél a puncitól?42 évesen nem kellene azért,persze azok között is lehet még szűz is.Ismerni kellene a hátterét a férfinak. N/25
2022. szept. 8. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az 1# el értek egyet.

Meg kéne ismerned jobban.Személyes tapasztalat.Válás után voltam.Viszont már előtte sem éltünk szexuális életet vagy fél évig.

Aztán mikor végre kialakult egy kapcsolatom ,és oda jutottunk én nem voltam harcképes.Nem tudom az okát pontosan de lelki okai voltak.Egészséges vagyok.Fizikailag is toppon.Nem iszom nincs karos szenvedélyem.

Szerencsére egy megértő türelmes párt találtam,akivel együtt sikerült ezen túltennünk magunkat.

Azóta is együtt vagyunk.

2022. szept. 8. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig abszolút osztom a 2# es véleményét.

Ha amúgy feláll( T) neki, van éjszakai merevedése, akkor tényleg inkább a lelki oldallal van baj.

Nekem is volt ilyen időszakom ( most hadd ne írjam le miért), pedig én tudtam, hogy működöm(!), lényeg, hogy ne taszítsd bele egy spirálba, mert még inkább begörcsöl...

Tudod, nekünk férfiaknak ( nem mindenkinek talán) félig álló farokkal nem igazán megy a szex, egy nő félig felizgulva is tud dugni...

Szóval ne erőltesd, az csak árt, inkább segits neki, mert ha átbillen, lehet, hogy rohadtul jó szex lesz a jutalmad.

2022. szept. 8. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

99%-ra lefogadom hogy pszichés a probléma. A stressz, a teljesítménykényszer a legnagyobb potenciagyilkos a férfiaknál. Senkinek sem áll ha pisztolyt nyomnak a halántékához, de itt a stukkert a fickó nyomja a saját fejéhez.

Sajnos egy un. önbeteljesítő negatív jóslat tud lenni. A korábbi kudarcok miatt eleve úgy fog belevágni "jaj mi van ha most sem áll fel" ami miatt szorong és eleve nem áll - megerősíti (negatív kondícionálja) a problémát.

Te ezzel nőként nem tudsz mit csinálni, a pasinak kellene rendet tenni a saját fejében (nem lehetetlen, elég jól ki lehet ebből kerülni). Hogy meddig vagy türelmes a te döntésed. Ámbátor megjegyzem, ha 3x betli, akkor ha a fickó nem csinál valamit akkor az 5x, de a 10x is betli lesz. Egy spirál, örvény ami egyre mélyebbre húzza HA nem csinál valamit sürgősen.

2022. szept. 8. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is egyre nehezebben áll fel ahogy öregszem. Bizton nem tudom nála mivan, de nálam egyszerűen már nem számít "akkora számnak", ha nővel lehetek. Mondjuk nem tudom más lenne-e, ha valami csúcskategóriás fiatal csajjal lehetnék, mert nyilván a 40-es korombeli nők már nem néznek ki olyan jól, legalábbis akiket én össze tudok szedni az én kinézetemmel.
2022. szept. 8. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet langyi… 🤷🏼‍♂️
2022. szept. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!