Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt várnál, hogy kialakuljon a szex köztetek ?
Az 1# el értek egyet.
Meg kéne ismerned jobban.Személyes tapasztalat.Válás után voltam.Viszont már előtte sem éltünk szexuális életet vagy fél évig.
Aztán mikor végre kialakult egy kapcsolatom ,és oda jutottunk én nem voltam harcképes.Nem tudom az okát pontosan de lelki okai voltak.Egészséges vagyok.Fizikailag is toppon.Nem iszom nincs karos szenvedélyem.
Szerencsére egy megértő türelmes párt találtam,akivel együtt sikerült ezen túltennünk magunkat.
Azóta is együtt vagyunk.
Én pedig abszolút osztom a 2# es véleményét.
Ha amúgy feláll( T) neki, van éjszakai merevedése, akkor tényleg inkább a lelki oldallal van baj.
Nekem is volt ilyen időszakom ( most hadd ne írjam le miért), pedig én tudtam, hogy működöm(!), lényeg, hogy ne taszítsd bele egy spirálba, mert még inkább begörcsöl...
Tudod, nekünk férfiaknak ( nem mindenkinek talán) félig álló farokkal nem igazán megy a szex, egy nő félig felizgulva is tud dugni...
Szóval ne erőltesd, az csak árt, inkább segits neki, mert ha átbillen, lehet, hogy rohadtul jó szex lesz a jutalmad.
99%-ra lefogadom hogy pszichés a probléma. A stressz, a teljesítménykényszer a legnagyobb potenciagyilkos a férfiaknál. Senkinek sem áll ha pisztolyt nyomnak a halántékához, de itt a stukkert a fickó nyomja a saját fejéhez.
Sajnos egy un. önbeteljesítő negatív jóslat tud lenni. A korábbi kudarcok miatt eleve úgy fog belevágni "jaj mi van ha most sem áll fel" ami miatt szorong és eleve nem áll - megerősíti (negatív kondícionálja) a problémát.
Te ezzel nőként nem tudsz mit csinálni, a pasinak kellene rendet tenni a saját fejében (nem lehetetlen, elég jól ki lehet ebből kerülni). Hogy meddig vagy türelmes a te döntésed. Ámbátor megjegyzem, ha 3x betli, akkor ha a fickó nem csinál valamit akkor az 5x, de a 10x is betli lesz. Egy spirál, örvény ami egyre mélyebbre húzza HA nem csinál valamit sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!