Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt írják nem éreznek semmit a nőkből, hány cm vastag a farkatok?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem vékony, és HA ti nem érzetek semmit, akkor nekem kár is csajoznom.2022. szept. 8. 12:50
1/9 anonim válasza:
Mit értesz vékony alatt? A hüvely rugalmas, még az ujjad is érzi, ha bedugod...
2/9 A kérdező kommentje:
3.7 cm átmérőben
10.5 cm kerületben
2022. szept. 8. 13:34
4/9 anonim válasza:
Annyira azért nem mondanám vékonynak, erre ne alapozd azt hogy érdemes e csajozni vagy sem.
5/9 anonim válasza:
Átlag méretem van, de volt olyan partnerem akivel simán 5 ujjig is elment a story - mindent is éreztem.
6/9 anonim válasza:
Nekem is kb. akkora mint neked. Sajnos azon keves alkalmakkor, amikor osszejott volna egy novel mikor meglattak azonnal visszakoztak, kinevettek, megalaztak. Senki se ertse felre nem haragszom rajuk, nekem kellett volna elore szolni errol, mert ok nyilvan nem tudhattak mi var rajuk. En nem eroltetem nokkel, ekkoraval nincs ertelme.
7/9 GFman válasza:
Azt nem mondanám, hogy én pl. nem érzek semmit.Nem szoktam méregetni,amikor anno lemértem 15cm felett volt a kerülete.De ez a legrosszabb hozzáállás, gondolkodás részedről, hogy akkor már kár is ismerkedned.A nők sem egyformák odalent.Majd lesz ilyen meg olyan is az életedben!Le kellene állnod ezzel a máshoz, másokhoz méregeted magad dologgal, fejben nem tesz jót.
8/9 anonim válasza:
Minden kulcs beleillik valamelyik zárba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!