Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nálatok mennyi a legalsó korhatár szexuálisan, fantáziában? Eltér a valóságbelitől? Többi lent 20/f
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl van olyan korosztály, amelyikkel semmit nem csinálnátok a valóságban szexuálisan, de fantáziáltok róla? Semmi rosszat nem kell a kérdés mögé látni, lehetséges hogy pl egy 30 éves férfi fantáziál 20 éves lányról vagy fordítva, de ismerkedni kizárólag 25 fölött ismerkedik. De ez csak példa volt!2022. szept. 7. 15:53
1/16 anonim válasza:
Más a fantázia és más a gyakorlat! Megnézem a fiatal lányok fotóit is hamár felteszik a netre, de reálisan az életben működik a kontroll és csak a korban hozzám illőkkel tudom elképzelni a valós kapcsolatot.
2/16 anonim válasza:
Fantáziában bármelyik nő vonzz, aki el tudja hitetni a képeivel, hogy már 20 éves, pedig csak 14-15... Való életben +/- 10 év a max. 28 vagyok.
3/16 anonim válasza:
szerintem kb. mindenkinél eltér a valóságbélitől. elvégre pont arra vannak a fantáziák, hogy kiéld, amit a valóságban nem tudsz vagy nem is akarsz. fantáziákban nálam 14-15 a határ, miközben eszem ágában sem lenne kezdeni középiskolással
4/16 anonim válasza:
28 év
Nem tér el sokkal
Valóságban a 30-46 éves férfiak jönnek be
28N
5/16 anonim válasza:
A valóságban is meg fantaziaban is kb 22-35 éves kor közéteszem az ideális pasit. 23 vagyok, sokkal fiatalabbal nem járnék mert a fiúk nagyon gyerekesek ilyen fiatalon
6/16 anonim válasza:
25/f
22-45 re teszem, de a 20 alatti teljes mértékben kizáró ok.
7/16 anonim válasza:
Nem tér el a valóságtól, nyilvánvalóan annál kezdeményezek aki bejön, izgat. 20 évesen még bejöttek a 15-16 éves csajok, ma már túl kislánynak tartanám őket.
8/16 anonim válasza:
25 évesen nem fantáziálok 20 év alatti srácokról. Valahogy nem az eseteim. Ha fantáziálok akkor nálam idősebbek jönnek be.
10/16 anonim válasza:
fantaziaban,pl ha nyalasrol van szó,nincs határ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!