Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol ismerkedhetnék spriccelős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék spriccelős nőkkel? Nagyon izgat a dolog! 47f

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

De sok szakértő van itt! Doktor 8 as megmondta a frankót!

Csak a netről összeollózott brmságt írkálod!

Nincs köze a hüvelyi orgazmushoz?

Akkor mihez van?

Ja csak pisiltetik magukat ilyenkor? Aha értjük!

2022. szept. 7. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

47 évesen gondolom már tudod hogy a nők szexuális szokásai - sem a squirting, sem a multiorgazmus, sem az anál stb. - nincs a homlokukra kiírva és egyik sem ez alapján keres. Sőt kifejezetten idegesek lesznek ha egy idegen az ismerkedési fázisban máris erről kérdezget.

A #4-esnél a pont, ismerkedj normál módon és a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb belefutsz. Ha megismersz valakit dugtatok már párszor és úgy érzékeled hogy képes lenne rá, de még nem tudja magát elengedni akkor majd segítesz neki.

2022. szept. 7. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
én spriccelek de nem ismerkedek
2022. szept. 7. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Azt neked kell kihozni a nőből
2022. szept. 7. 12:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Mivel nekem is kedvelt fétisem volt mindig is így már 19 éves koromban elkezdtem erről olvasni az interneten no meg videókat nézni.

Huszonhat éves koromban találkoztam ezzel a nagyon jó könyvvel Deborah Sundahl a G-pont és a női ejakuláció. Azóta majdnem minden nőnél sikerült spriccelést előidéznem. Számokban olyan 12-ből 9nél.

Szóval valóban technika, türelem, ráhangolódás, és ellazulás kérdése.

Have fun! :)

28/F

2022. szept. 8. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!