Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék spriccelős nőkkel? Nagyon izgat a dolog! 47f
De sok szakértő van itt! Doktor 8 as megmondta a frankót!
Csak a netről összeollózott brmságt írkálod!
Nincs köze a hüvelyi orgazmushoz?
Akkor mihez van?
Ja csak pisiltetik magukat ilyenkor? Aha értjük!
47 évesen gondolom már tudod hogy a nők szexuális szokásai - sem a squirting, sem a multiorgazmus, sem az anál stb. - nincs a homlokukra kiírva és egyik sem ez alapján keres. Sőt kifejezetten idegesek lesznek ha egy idegen az ismerkedési fázisban máris erről kérdezget.
A #4-esnél a pont, ismerkedj normál módon és a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb belefutsz. Ha megismersz valakit dugtatok már párszor és úgy érzékeled hogy képes lenne rá, de még nem tudja magát elengedni akkor majd segítesz neki.
Mivel nekem is kedvelt fétisem volt mindig is így már 19 éves koromban elkezdtem erről olvasni az interneten no meg videókat nézni.
Huszonhat éves koromban találkoztam ezzel a nagyon jó könyvvel Deborah Sundahl a G-pont és a női ejakuláció. Azóta majdnem minden nőnél sikerült spriccelést előidéznem. Számokban olyan 12-ből 9nél.
Szóval valóban technika, türelem, ráhangolódás, és ellazulás kérdése.
Have fun! :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!