Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Privátnál mennyire szoktatok új emberekkel találkozni? Nő és férfi oldalról egyaránt kérdezem.
Figyelt kérdés
Itt, a szexualitás kategóriában.2022. szept. 7. 08:36
11/32 anonim válasza:
Én inkább újjabb nőkbe futok bele mostanában, a régiekkel már máshol kommunikálok.
F
12/32 anonim válasza:
Vannak, akik már évek óta ugyanazt a szöveget küldik el nekem. Tipikus a motorozó tatabányai fogyatékos csávó.
13/32 anonim válasza:
Szoktak néha újak is felkerülni - de 90%-uk megy a tiltólistára a többi hülye közé. S még lehet alacsony arányt mondtam, de kb. 10-ből egy aki értelmes.
14/32 anonim válasza:
#13 vagy te nem vagy értelmes
15/32 anonim válasza:
Mivel nem privátozok, nekem mindenki új aki néhanapján rám ír.
16/32 anonim válasza:
80-90 százalékban ugyanazok írnak a többiek újak vagy a régiek regisztráltak új néven,a stílusukból a fétiseikből felismerhetőek.N
17/32 anonim válasza:
Úgy érzem lenézitek azokat kik régóta itt írogatnak, miközben ti is itt nyomjátok 😅
19/32 anonim válasza:
#17 mi nem privátban írogatunk hülyeségeket, maximum itt nyilvánosan:)
20/32 anonim válasza:
#19 és? Nem értem, szerintem ugyan azon a szinten vagytok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!