Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szálkásan kigyúrtnak kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szálkásan kigyúrtnak kell lennie ahhoz egy férfinak, hogy a nők számára szexis legyen?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem
2022. szept. 6. 23:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha Youtubeon videókat nézek arról, milyen reakciókat váltanak ki a nőkből az ilyen testalkatú férfiak, akkor egyre inkább úgy gondolom, hogy nélkülözhetetlen.
2022. szept. 6. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hátrány az biztos
2022. szept. 6. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem!! Engem pont az izgat, ha nem tökéletes a férfi teste. (:
2022. szept. 6. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Legyél olyan!

Hajrá

2022. szept. 7. 06:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ez nem elég. Jóképűnek és magasnak is kell lenni. Ha nem ilyennek születtél, gyúrással se mész semmire.
2022. szept. 7. 08:07
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Az, hogy szexinek találom, nem azon múlik, hogy szálkás vagy sem. Sokminden lehet szexi, így az összkép, kisugárzàs a fontos. Az arca, a mosolya, a gesztusai, a hangja pl. De számomra a humor, az értelem és a jó kommunikaciós készség is rendkívül szexi. Ha mindez épp egy átlagos, természetadta testhez tartozik akkor is.
2022. szept. 7. 08:28
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez a nők egyéni ízlésétől függ. Viszont alapvetően szerintem igaz, hogy "a külső megfog, a belső megtart".

Szóval ahogy előttem is írták, nagyon nem lőhetsz mellé azzal, ha sportosabb a megjelenésed.

2022. szept. 7. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, hosszú távon jobb az apuci test.
2022. szept. 7. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyivan csak nem minden nonek jut olyan. Ronda nok kenytelenek beerni kevessel. Minel jobban nezel ki, minel tobb penzed van es minel nagyobb farkad annal nepszerubb leszel szep noknel. Nem tudom ez hogy nem nyilvanvalo. Sose probalkoztal meg noknel?
2022. szept. 7. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!