Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt aki olyan helyen dolgozot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki olyan helyen dolgozott ami nyugis volt es munkaidoben szexelt ?

Figyelt kérdés
Kivel es hogy alakult ki ?

2022. szept. 6. 20:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Te is a társadalomnak hasznos tagja lehetsz. Más szétdolgozza magát miközben neked azon jár az eszed hogy munkaidőben kefélj...
2022. szept. 6. 20:55
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem igazán. Nem vagyok sem kiskedvenc hogy megtegyem, plusz idő sosem volt rá és a párom is messzebb van.

De látom te ráérsz.

2022. szept. 6. 21:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Az elsonek szolok hogy heti 60 orat dolgozom alaphangon tulora nelkul. Szerencsere nem gyarba igy beleferhet a munkidon szunetebe egy kis szex vagy szopas hogy jol menjen a nap.
2022. szept. 6. 21:04
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Már aki kíváncsi rád, kérdező (:
2022. szept. 6. 21:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A főnök folyamatosan baszogat. N
2022. szept. 6. 21:58
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Igen volt, üzletkötőként azért elégé magadnak osztod be az idődet 😂
2022. szept. 6. 22:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalok voltunk, kb. 22 évesek, tanultunk még és otthon laktunk a szüleinknél. A barátnőm az egyetem mellett elment biztonsági őrnek, azt gondolta ott tud tanulni a szolgálat alatt. Éjszaka vagy hétvégén gyakran a munkahelyén szeretkeztünk, ott mégsem voltak a közelünkben a szülők. Épülő templomban, kórház átépítés alatt lévő részében estünk egymásnak.
2022. szept. 6. 22:33
 8/20 anonim ***** válasza:
45%

Örködtem, hát nem nagyon volt éjszaka semmi, kapu bezár, senki sehova.

Hol a takarító csaj maradt, hol a konyhás lány a pizzériából, ami a telepen volt, hol meg az asszony jött be éjszakára.

2022. szept. 7. 00:23
 9/20 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Home office annyit szexelek amennyit csak akarok :) jóljártam a coviddal.
2022. szept. 7. 00:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Home office-ban simán, ha mindketten itthon vagyunk. Aki nem nagyon kötött időben dolgozik, és ki tudbugrani "ügyet intézni", annak belefér egy-egy gyors találkozó napközben is.
2022. szept. 7. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!