Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti is élvezitek egy nagyon vastag pénisszel a szexet?
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 18:54
21/31 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján a kíváncsiság szintjén minden nőben benne él a vágy. Egyeseknek megadatik, másoknak nem. Szintén tapasztalat, hogy ha meg van az összhang, kellően forró a hangulat, tud nagyobb szintű élvezetet nyújtani. Valamint tud kegyetlenül nagy fájdalmat is okozni, ha nem tudja a férfi kezelni. Mint minden esetben figyelni kell a másik minden rezdülésére.
22/31 anonim válasza:
Ha úgy "használja" a gazdája, ahogy a #21 írja, akkor nagyon...!
23/31 anonim válasza:
Szívesen a kedvedre tennék😘
36F
25/31 anonim válasza:
Igen, azzal nagyon finom tud lenni.
26/31 anonim válasza:
15cm (5cm széles) kerület az vastag?
27/31 anonim válasza:
Szerintem az kifejezetten vastag.
28/31 anonim válasza:
Az enyém 4,5cm felülről mérve, még egy nőnek se okozott gondot, szerintem az 5cm is átlagos.
29/31 A kérdező kommentje:
5 cm (átmérő) az már vastag és nagyon jó méret de én itt a 6 cm vagy afelett lévő (átmérő) vastagságra gondoltam.
2022. nov. 2. 11:28
30/31 anonim válasza:
29# olyan nagyon kevés van, az 5cm átmérő 15cm kerület (ami nem egyelő a 5cm*3.14-el,mivel a pénisz nem teljesen kör alakú) is már nagyon ritka 1-2 %. 6-os meg végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!