Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordul elő fiatal fiú, érett hölgy közös éjszakája?
Én 20 évesen kezdtem el 40-es nőket fűzni.
Jóképű vagyok, sportos testalkattal, szal sok férjes asszony engedett be a lábai közé.
Annyi a trükk, hogy úgy kell fűzni, mintha nem is lenne köztetek korkülönbség.
Mert nem is látszik a korkülönbség kedves 1-es...
egy 20 éves még "siet", tele van életenergiáján, ami meglátszik a testbeszédén is már.
Egy komoly 35+os már a megjelenésével is tudatja, hogy nem türelmetlen. Megfontolt és tudja mit akar.
Nagyon ritka.
De ugye ez egy anonim oldal, mindenféle kamusok is elférnek rajta. (Igaz, 1-es?)
Nagyon ritkán, inkább kivételt erősítő szabály, hogy a nők a velük egykorú, vagy tőlük pár évvel idősebb pasit kedvelnek.
Ha nálad idősebb nőre vágysz ahhoz ott kell legyél a szeren, a saját korosztályoddal is flottul kell mennie a csajozásnak. Ha arra vársz hogy egy idősebb nő "beavasson" kb. mintha lottóznál. Esély van, de lehet életed végéig nem fog megtörténni, szóval ne erre alapozd a szexuális életed.
Előfordul azért jócskán
Gondold el a 40-es nőnek olyan pasi kell aki sok menetet bír hosszan a huszonéves srácnak meg jó a tapasztalt nő aki nem fogazik és ki tudja verni kellemesen neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!