Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik tudják az eddigi partnereik méretét! A saját tapasztalataitok szerint mekkora az átlagos péniszhosszúság?
Az úgynevezett kutatók által készített felmérések egyszerűen túl kicsi méretet hoznak ki átlagnak, ezt bármelyik nő vagy férfi tudja, aki látott már néhány farkat a való életben . Vagy ha tényleg ezt az eredményt kapták, az csak azért lehet, mert egy rasszokon átívelő világátlagot mérnek, és a sok kis méretű ázsiai pénisz lehúzza az eredményt. Engem pedig elsősorban a fehér rassz eredményei, azon belül is leginkább a magyarországi méretek érdekelnek.
Az önbevallásos felmérésekkel pedig nyilvánvaló a gond, bármilyen hülyeséget be lehet mondani, ezért nem tartom ezeket megbízhatónak.
Ezért kérlek titeket lányok, hogy írjátok meg, mit tapasztaltatok, mi a tényleges átlagméret a ti valós élményeitek alapján. A kérdés nyilván csak olyanokhoz szól, akik ismerik az eddigi partnereik méretét, és képesek ezekből átlagot számolni.
Ez nyilván nem egy reprezentatív felmérés, de jó lenne végre valódi női tapasztalatokat olvasni a témában az általuk a saját életükben megtapasztalt pontosan kiszámolt átlagmérettel.
Köszönöm, ha részt vesztek a kis kutatásomban, valódi értékeket írtok a saját tényleges tapasztalataitok alapján, ezzel hozzájárultok a nagy péniszméret-diskurzushoz, és segítetek reális képet kapni a témában.
3 pasival voltam eddig
Ebből volt egy 13cm egy 15cm és egy 19cm
Onnan tudom hogy volt orvosos szerepjáték is
Nekem méret fétisem van. Szerencsére összehozott az élet pár 20 cm feletti mérettel, imádtam.
De átlag méret szerintem 15 cm kb.
A vastagság többet számít azt mondják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!