Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne, vagy nincs semmi a háttérben, egyszerűen csak szereti ezt a zenét?
másfél éve vagyunk együtt a párommal ( én 23 nő, ő 27 férfi ), azt hiszem kijelenthetem, hogy úgy indult a kapcsolatunk, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, rózsaszín köd, közös érdeklődések, vonzalom, kommunikáció, azonos célok, egy szóval minden ami egy boldog párkapcsolat alapja.
Az utóbbi időben valami megváltozott, kevesebb az együttlétek száma, meg úgy általában a fizikai intimitás, de valóban jóval stresszesebb életvitelt élünk, mint korábban, így betudtam annak.
Az utóbbi hetekben többször is azon kaptam munkából hazaérve a drága párom, hogy az LGT klasszikusát hallgatva egy használt tangabugyit szagolgat, miközben kaparássza reménytvesztetten az ablaküveget, bámul kifelé réveteg tekintettel és csak egyre szippant és szippant egyre mélyebbeket a szövetbe, aztán felsóhajtott, valahogy így " Ó igen, az álomarcú lány ".
Talán valaki 3. fél lépett közénk, vagy ez csak valami múló hóbort?
(UI. a bugyi mint kiderült az édesanyjáé)
Bíztam benne hogy a te bugyid lesz az, de meglepett!
Mindenesetre nem normális. Nehéz dolgod lesz! Ha egyáltalán, lehet erről vele beszélni.
A zene rendben, a nosztalgia is, de szerintem azzal van a gond, hogy nem egy sálat, vagy valami mást, hanem egy intim ruhadarabot fetisizál, szagolgat. Na meg az hogy kaparássza az ablakot.
Nem lehet jó tanácsot adni. Legegyszerűbb ha kerülöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!