Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborban tegnap a Tisza tóban fürödtünk, és az egyik sráccal majdnem szexeltem az öltöző bódéban. Azóta a barátnőim ki vannak akadva, hogy ez milyen etikátlan. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 01:03
11/19 anonim válasza:
gimiben a gólyatábor SEHOL nincsenek évnyitó után!! Pont arról szól, hogy megismerjétek egymást suli előtt!!!
Ne kamuzzál!!!!!!!!!!
12/19 anonim válasza:
Nekem ez a szitu legalábbis érthetetlen.
A barátnőid is bent voltak az öltözőben, és látták, amint ti majdnem szexeltek, vagy honnan értesültek róla, mi volt bent?
Együtt mentél be a bódéba egy sráccal, aki nem a barátod, csak 1-2 napja ismerted meg a gólyatáborban? Ez szerintem kimeríti a ráutaló magatartás fogalmát, de nem etikátlan.
Mi volt a "majdnem"? Te már akartad, de neki nem állt föl, hiába szoptad?
Vagy félreértem, és a barátnőid szerint az etikátlan, hogy bementél vele az öltözőbe, de nem volt szex?
13/19 anonim válasza:
Én is majdnem szexeltem már rohadt sok csajjal.
Ez bizony etikátlan szerintem is hogy nem jött össze.
14/19 anonim válasza:
Jó hideg lehetett a víz, mert tegnap egésznap esett az eső a Tiszánál.
15/19 anonim válasza:
En semmit nem gondolok.Nem vagy se a lanyom se a baratnőm.Tőlem kecskekkel is csinalhatod ha jól esik.
17/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
nincs gólyatábor évnyitó után már egyből délután, szóval kamus a kérdés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!