Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány, ha álmatok fiúja állandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány, ha álmatok fiúja állandóan anális szexet kérne, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval mindenben harmonikus lenne a kapcsolat, nagy a szerelem, de viszont minden este popsiszexet szeretne.

2022. szept. 2. 20:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%
Kb heti 1-2 szerintem elmegy.
2022. szept. 6. 18:37
 22/28 anonim ***** válasza:
54%

#21 vagyok, nem kell rám irogatni priviben tanácsért, rendben?

Nem vagyok tanár bácsi, sem kapcsolati tanácsadó.

2022. szept. 6. 19:01
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

22-es: valami tizenéves kiscsávó írja ki ezeket a kérdéseket, és ha valki érdemben válaszol neki, akkor rögtön jön a privátokkal.

Erre hokizik.

Pl:

Hali. Lehet Hozzád 2 kérdésem? Előre is nagyon köszi szépen, tényleg!

Az egyik: Neked mi a tapasztalatod, ami bevált, milyen gyakran jó csinálni az anált, meg hogy a legjobb (pózok, tempó, gumi, sikosító, mennyi megy be)?

A másik, hogy te tudsz olyn fórumot, vagy csopit, vagy bármit, amiben lehet úgy ismerkedni, hogy anal only keres anal onlyt?

2022. szept. 7. 15:41
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Repülne! Már az első alkalom elött!
2022. szept. 7. 17:48
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, honnan ered ez az urban legend, de ha az anál elgyengítené a zároizmokat, a melegek kollektíven pelenkában járnának, rögtön tudnánk az utcán, ki meleg.

Ez még csak anatómiailag sem állja meg a helyét. Nincs olyan izom, ami a használattól gyengül el.

Lehet persze szeretni, nem szeretni, csak hülyeségeket ne mondjunk.

2022. szept. 10. 23:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Minden nap? Az nem oké.

Másik pasi után néznék.

2022. dec. 20. 20:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Kirúgnám minden zokszó nélkül!
2022. dec. 21. 03:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Imadnám. 26L
2022. dec. 25. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!