Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, ha álmatok fiúja állandóan anális szexet kérne, mit tennétek?
#21 vagyok, nem kell rám irogatni priviben tanácsért, rendben?
Nem vagyok tanár bácsi, sem kapcsolati tanácsadó.
22-es: valami tizenéves kiscsávó írja ki ezeket a kérdéseket, és ha valki érdemben válaszol neki, akkor rögtön jön a privátokkal.
Erre hokizik.
Pl:
Hali. Lehet Hozzád 2 kérdésem? Előre is nagyon köszi szépen, tényleg!
Az egyik: Neked mi a tapasztalatod, ami bevált, milyen gyakran jó csinálni az anált, meg hogy a legjobb (pózok, tempó, gumi, sikosító, mennyi megy be)?
A másik, hogy te tudsz olyn fórumot, vagy csopit, vagy bármit, amiben lehet úgy ismerkedni, hogy anal only keres anal onlyt?
Nem tudom, honnan ered ez az urban legend, de ha az anál elgyengítené a zároizmokat, a melegek kollektíven pelenkában járnának, rögtön tudnánk az utcán, ki meleg.
Ez még csak anatómiailag sem állja meg a helyét. Nincs olyan izom, ami a használattól gyengül el.
Lehet persze szeretni, nem szeretni, csak hülyeségeket ne mondjunk.
Minden nap? Az nem oké.
Másik pasi után néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!