Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindig szerelmes egy bizonyos férfiba?
Figyelt kérdés
Nem volt köztünk soha semmi.Csak barátok vagyunk. Szerintem titokba mindketten vágyunk egymásra. De nem találkoztam vele egy jó darabig, most újból láttam őt. És újból előjöttek azok a bizonyos érzések felé. Miért?2022. szept. 1. 19:53
11/22 A kérdező kommentje:
Csak folyamatosan piszkál a szexxel! És nem értem miért?
2022. szept. 3. 20:30
12/22 anonim válasza:
Ahaaa! Hát ez akkor nem bonyolult, nem is értem, miért nem fogod fel! Komoly kapcsolatra nem kellesz, de pár patronürítésre, főleg amikor neki jól esik, fasza leszel. Kérdés: akarsz a szerető lenni? Tudod, az a bizonyos másodhegedűs, a cafka, aki titkolt sms-ekkel és pár röpke numerával kell hogy beérje, miközben a fszkalap palija, otthon a szerető és gondoskodó családapa szerepében tündököl.
13/22 A kérdező kommentje:
De nem mondja ,hogy akarna velem lenni. Vagy mondjam neki én,hogy én is akarok vele lenni? Én sose mondtam meg neki.
2022. szept. 3. 20:41
14/22 anonim válasza:
Ha neked elég az a pár perc amíg megtölti a puncid, akkor ajánld fel magad. De lehet hogy csak megakar szopatni. Na de ha neked ennyi is elég?!
15/22 A kérdező kommentje:
De ő miért nem mondja ? Én akarom őt nagyon ,már régóta ismerem . Biztos ,hogy nem állna meg a dolog ennyinél. Nem tudom,csak nem vagyok benne biztos ,hogy ő is akar
2022. szept. 3. 20:46
16/22 anonim válasza:
Mert családja van, mert nem beszéltél róla, mert idegesítő, és értetlenkedő kis görcs vagy. Persze ezek csak feltételezések. De miért is nem beszélsz vele erről?
17/22 A kérdező kommentje:
Mert tudom ,hogy úgysem tenné meg
2022. szept. 3. 20:52
18/22 anonim válasza:
Nem, nem tudod, csak feltételezed!
19/22 A kérdező kommentje:
Miért akkor mondjam meg neki,hogy szexelnék vele én is?!
2022. szept. 3. 20:56
20/22 anonim válasza:
Hát, egy párszor már pedzegettem neked a dolgot, de baromi lassú a felfogásod. Nem lehet hogy emiatt nem akar tőled semmit a pali? Vagy ha igen akkor meg nem vágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!